Bahçeli’den ‘Güldür Güldür’ tepkisi: Şerefsizce!

Manisa mitingindeki konuşmasında Güldür Güldür programındaki gazilerle ilgili skandal skece sert tepki gösteren MHP lideri Bahçeli, İnci Taneleri dizisini de eleştirerek ‘Dilber’ karakterinin komplo olduğunu vurguladı.

Bahçeli’den ‘Güldür Güldür’ tepkisi: Şerefsizce!
Bahçeli’den ‘Güldür Güldür’ tepkisi: Şerefsizce!
GİRİŞ 04.02.2024 19:33 GÜNCELLEME 04.02.2024 19:37
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu.

MHP lideri Bahçeli, mitingdeki konuşmasında, Kanal D yapımı İnci Taneleri dizisindeki 'Dilber' karakteri ile ilgili olarak “komplo” yorumunda bulundu. Bahçeli, Show TV’de yayımlanan Güldür Güldür programına da çok sert yüklendi.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

“Bir mizah programındaki soytarıların kahraman gazilerimize şerefsizce saldırısı, Alper Gezeravcı kardeşimizin uzaya gittiği şu dönemde bir dizi vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibariyle manidar bir komplo emaresi taşımaktadır.”

____________

GAZİLERE ÇİRKİN İTHAM

Güldür Güldür adlı programda sözde “mizah” adı altında gazilere yönelik haddi aşan ifadeler kullanılmıştı.

Tepkilerin odağındaki skeçte, bir gaziye yönelik, “Tamam en gazi sensin. Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz” sözleri kullanılmıştı. Bununla da yetinilmeyen skeçte, gazilere tanınan ayrıcalıklar ve “Gazikart” uygulaması ile alay edilmişti.

PAVYON GÜZELLEMESİ

İnci Taneleri dizisinde ise pavyon sahneleri ve pavyon dansı işlenmiş, izleyiciye bu ortamlar adeta cazip gösterilmişti. Dizi sahneleri çok tepki toplamasına rağmen 2'inci bölümde tekrar benzer sahnelere yer verilmişti.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 119
  • Ertuğrul 2 ay önce Şikayet Et
    Programın yapımcısı sına bakın siz anlarsınız. RTÜK ü göreve davet ediyoruz
    Cevapla
  • Hakikat 2 ay önce Şikayet Et
    Devlet bahçeli adalet bakanı olmalı yada iç işleri
    Cevapla
  • Hamdi bey 2 ay önce Şikayet Et
    İsterse olur ama memlekete faydası olmaz.Olsa şuan faydası olurdu zaten.Ortam malum
    Cevapla
  • Fehmi 2 ay önce Şikayet Et
    Tamam tepkiler haklı tabiki ama Bu program yapilali 2 hafta oldu tepkiler yeni geliyor 2 hafta önce tepki neden verilmedi daha erken hatta anında tepki verilmeli irade ortaya konulmaliydi
    Cevapla
  • Adam 2 ay önce Şikayet Et
    Bunlaro bu.millwt iyi tanımalı değerlerimizi bir bir yok.ediyorlar
    Cevapla
  • vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    bu güldür güldürü hazırlayip sunanlar kim gecmişleri karanlık zaten yeni bisey degil ki halen nasil program yapiyorlar hayret ediyorum bu ülkede bunlari kim izliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak