Ajda Pekkan'dan üzücü haber! Ameliyat sonrası açıklama ise gecikmedi

Türkiye'nin Süperstarı Ajda Pekkan son zamanlarda sağlık sorunları ile cebelleşiyor. Uzun zamandan beri omzunda rahatsızlık olan 77 yaşındaki Ajda Pekkan, son çare olarak ameliyat oldu.

Ajda Pekkan'dan üzücü haber! Ameliyat sonrası açıklama ise gecikmedi
Ajda Pekkan'dan üzücü haber! Ameliyat sonrası açıklama ise gecikmedi
GİRİŞ 07.02.2024 09:08 GÜNCELLEME 07.02.2024 09:08
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

1963'ten beri Türk pop müziğinin önemli temsilcilerinden biri olan Ajda Pekkan 7'den 70'e herkesin severek dinlediği sanatçılardan biri. 77 yaşına rağmen genç ruhu ile akıllara kazınan Ajda Pekkan son günlerde sağlık sorunları ile baş başa kaldı.

Türkiye'nin Süperstarı Ajda Pekkan, uzun zamandan beri omuz ağrısı yaşıyordu. Yapılan tedavilere rağmen sağlığına kavuşamayan Ajda Pekkan bıçak altına yatmak zorunda kaldı. Ameliyata alınan Ajda Pekkan'ın sağlık durumu ise oldukça merak edildi. 

İnci Taneleri'nin Dilber'inden akıl almaz açıklama! Eleştirileri tiye aldıİnci Taneleri'nin Dilber'inden akıl almaz açıklama! Eleştirileri tiye aldı

Ajda Pekkan

İstanbul'daki özel bir hastanede sağ omzundan ameliyat olan sanatçının 3 haftalık süreçte ise fizik tedavi göreceği öğrenildi. Ancak Pekkan'ın son sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. 

Daha önce de, kalçasını kıran, omzunda kas yırtılması sonucununda aynı omzundan operasyon geçiren Ajda Pekkan'ın, önümüzdeki günlerde ise yoğun bir konser takviminin olduğu biliniyor. 

AJDA PEKKAN'DANA AÇIKLAMA

Ajda Pekkan'dan konuya ilişkin açıklama geldi. Açıklamada "Çok ağrılarım vardı, bu ameliyatla ağrılarımdan kurtuldum. Kalçamı kırdıktan sonra omuzumda kas yırtılması oluşmuş. Geçen yaz yavaş yavaş o ağrılar başladı. Öncesinde aynı omuzumdan tendon ameliyatı da olmuştum. Ağrılar artınca Ramazan öncesi doktorum bu operasyonu gerçekleştirdi" ifadelerini kullandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 61
  • Alaattin özlü 2 ay önce Şikayet Et
    Ajda pekkan bizim gururumuz Allah şifa versin onu çok seviyorum
    Cevapla
  • Hale 2 ay önce Şikayet Et
    Şu günler Ajda Pekkan şarkılarını dinliyordum, Bu haberi okudum,geçmiş olsun,Allah'tan şifa diliyorum
    Cevapla
  • Ayla 2 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun güzel star,bendede oldu kas yırtılması ve iiyi oldum nasaj ve iğneler vuruldu iyi sizde iyi olursunuz iyi Dr olursa
    Cevapla
  • Esra 2 ay önce Şikayet Et
    Acil şifalar diliyorum güzel Ajda Pekkan'ımıza❤️
    Cevapla
  • Pandora 2 ay önce Şikayet Et
    Hepimiz insanız iyi ve kötü günlerimiz olur. Sağlık her şey den önemli dir. Kendinize iyi bakın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! İlk 11'ler
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti