Ameliyat olan Alişan'dan haber var! Yeni gelişme ve ardından açıklama

TRT ekranında hafta içi her gün izleyici ile buluşan Alişan'ın sağlık durumu oldukça merak edildi. Peki Alişan nasıl? Alişan'ın sağlığı ile ilgili yeni gelişmeyi, şimdilerde Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde oynayan eşi Buse Varol verdi.

Ameliyat olan Alişan'dan haber var! Yeni gelişme ve ardından açıklama
Ameliyat olan Alişan'dan haber var! Yeni gelişme ve ardından açıklama
GİRİŞ 08.02.2024 17:25 GÜNCELLEME 08.02.2024 17:25
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Hayata Gülümse programı ile adından söz ettiren ekranların sevilen yüzü Alişan sağlık durumu ile herkesi korkutmuştu. Acilen ameliyata alınan sanatçı ile ilgili yeni bir gelişme meydana geldi. 

Şarkıcı Alişan, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine vereceği konsere gitmek üzere yola çıktığı sırada şiddetli ağrısı yaşadı. Hızlı bir şekilde hastaneye gitmek zorunda kalan Alişan, özel hastanede tedavi altına ve doktorlar tarafından ameliyata alındı. 

Alişan kimdir ve nerelidir ? Alişan'ın hayatı ve Hakkında bilinmeyen gerçekler...Alişan kimdir ve nerelidir ? Alişan'ın hayatı ve Hakkında bilinmeyen gerçekler...

Şimdilerde TRT1 ekranında yayınlanan Kudüs Fatihi: Selahaddin Eyyubi dizisinde oynayan Buse Varol Alişan'ın sağlık durumuna ilişkin şu ifadeleri kullandı: Alişan'ın apandisit ameliyatı başarılı geçti. Arayan soran herkese çok teşekkür ederiz.

Metin Şentürk kaza geçirdi! Sevenlerini böyle korkuttuMetin Şentürk kaza geçirdi! Sevenlerini böyle korkuttu

ALİŞAN AMELİYATA GİRMEDEN HABER VERMİŞTİ

Alişan operasyon geçirmeden önce sosyal medya hesabı üzerinden "Sivrihisar konserine giderken sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrıyla Bursa'da acile geldik. İlaçlı tomografi ve kan tahlili neticesi sonucu bugün apandisit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız. Sivrihisar konseri bugün için kısmet olmadı maalesef. Acil ameliyat denmese vallahi geliyordum. Sözüm söz ameliyat olur olmaz ne zaman isterseniz geleceğim" ifadeleri ile bilgi vermişti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 22
  • Abdullah canatar 2 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
    Cevapla
  • Zahidemeryem 2 ay önce Şikayet Et
    İnşallah geleceğim de
    Cevapla
  • Mazlum Aktürk 2 ay önce Şikayet Et
    Allahü teala acil şifalar versin İnşallah.
    Cevapla
  • OSMANOGLU 2 ay önce Şikayet Et
    geçmiş olsun,Rabbım şifa versin
    Cevapla
  • Sema Şahin 3 ay önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin Alişan abim en yakın zamanda eski sağlığına kavuşman dileğiyle seni Batman'da da görmek isteriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu