Tülin Ece Yazkan ağızları açık bıraktı! Düğününde kimse tanıyamadı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile kendisini tanıtan, Evlilik Hakkında Her Şey ile adından söz ettiren Tülin Ece Yazkan sürpriz bir karar ile evlendi. Tülin Ece'nin düğündeki hali ise olay oldu. Oyuncu Tülin Ece'yi görenler adeta tanıyamadı.

Tülin Ece Yazkan ağızları açık bıraktı! Düğününde kimse tanıyamadı
Tülin Ece Yazkan ağızları açık bıraktı! Düğününde kimse tanıyamadı
GİRİŞ 31.01.2024 23:28 GÜNCELLEME 31.01.2024 23:29

Genç oyuncu Tülin Ece Yazkan dünya evine girdi. Sürpriz bir şekilde evlenen oyuncu mutlu haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu ve nikahından kareleri sevenleri ile paylaştı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Merve'nin gençliği rolü ile akıllara kazınan Tülin Ece Yazkan'ın düğündeki hali, görenlerin ağzını açıkta bıraktı. Siyah saçları ile hafızalarda kalan oyuncu sarışın haliyle adeta başka birine dönüştü.

İtalyan piyanist ve besteci sevgilisi Alberto Giurioli ile evlilik haberini Instagram hesabı üzerinden veren veren oyuncu Yazkan'ın düğündeki hali sosyal medyada oldukça konuşuldu. 

Tülin Ece Yazkan kimdir ve kaç yaşındadır? Tülin Ece Yazkan oynadığı dizileri…Tülin Ece Yazkan kimdir ve kaç yaşındadır? Tülin Ece Yazkan oynadığı dizileri…

TÜLİN ECE YAZKAN KİMDİR?

Tülin Ece 28 Şubat 1991'de doğdu. Beykent Üniversitesinden mezun oldu. 2014'te Yılanların Öcü dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Tülin Ece bugüne dek yaklaşık 10 yapımda rol aldı. En son Bir Peri Masalı dizisinde oynadı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi