Linç yiyen Dilan Çiçek Deniz resmen had bildirdi: Paşam gönlüm istedi!

Türkiye güzellerinden biri olan ve 10 yıldan beri oyunculuk performansına devam eden Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde yaptırdığı estetikler ile gündem olmuştu. Eleştirilerin odağı haline gelen Dilan Çiçek Deniz'in konuya ilişkin açıklaması ise ağızları açık bıraktı.

Linç yiyen Dilan Çiçek Deniz resmen had bildirdi: Paşam gönlüm istedi!
Linç yiyen Dilan Çiçek Deniz resmen had bildirdi: Paşam gönlüm istedi!
GİRİŞ 01.02.2024 22:49 GÜNCELLEME 01.02.2024 22:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2014'te katıldığı Miss Turkey yarışmasında ikincilik elde ettikten sonra yıldızı parlayan ve oyunculuk yapmaya başlayan Dilan Çiçek Deniz, 28 yaşında estetik yaptırınca sosyal medyada oldukça eleştiri almıştı. 

Dilan Çiçek Deniz, NTV ekranında yayınlanan Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Ceyda Düvenci ile sohbet tadında konuşma yapan oyuncu, yüzündeki değişim ile ilgili konuşmayı da ihmal etmedi. 

Tülin Ece Yazkan'ın düğünündeki hali ağızları açık bıraktı! Kimse tanıyamadıTülin Ece Yazkan'ın düğünündeki hali ağızları açık bıraktı! Kimse tanıyamadı

Estetik operasyonunun ardından zaman geçtikten sonra ilk kez konuşan Dilan Çiçek Deniz, çarpıcı açıklamalarda yaptı. Çukur, Alev Alev ve Kusursuz Kiracı gibi dizilerde boy gösteren oyuncu yaptırdığı estetikler hakkında " Paşa gönlüm istedi dedi.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ'DEN BÜYÜK İTİRAF

Oyuncu Deniz, estetik operasyonu düşünmeden yaptırdığını ve doktoru ile büyük bir iletişim probleminin olduğunu itiraf etti. "Araştırıp soruşturmam gerekiyordu." diyerek kendini eleştiren oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

TRT'nin efsane dizisinden Kanal D'ye büyük transfer! Yürek Çıkmaz'ında başroldüTRT'nin efsane dizisinden Kanal D'ye büyük transfer! Yürek Çıkmaz'ında başroldü

Sonra vücudum inanılmaz tepki gösterdi. Çünkü omuz ameliyatını yeni olmuştum. Çünkü omuz ameliyatını yeni olmuştum. Üstüne ani bir kararla böyle bir şeye karar verdim. Orada da şöyle bir şey oldu. Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi. Denemek istedim zaten yaptırdığım şey geçici olduğu için o konuda çok rahattım.

Genç oyuncu ayrıca, kendisine yönelik eleştirileri kendi içinde uzun bir süre yaşadığını söyledi ve o sürecin çok zor olduğunun altını çizdi. Kendisine ise "Böyle bir hata yaptın Dilan. Tamam dedim bunu yaşayacaksın" dediğini ifade etti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Morelli 3 ay önce Şikayet Et
    Bunlar cirkin olmak icin Cana gosteriyor
    Cevapla
  • Morelli 3 ay önce Şikayet Et
    Hepsi kaplama olmus
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Mecbur kal adıkça yapılan estetik operasyonları "fıtrata müdahele" olduğu için dinimizde uygun görülmemiştir.Hanımefendinin belki haberi olmamıştır.Hatırlatmak istedim.
    Cevapla
  • amca 3 ay önce Şikayet Et
    Mahvetmiş kendisini. Oysa ne duru güzelliği vardı.
    Cevapla
  • Ercan 3 ay önce Şikayet Et
    Cahil i parlatıp sanatçı yaparsanız sonuç bu olur 2 yıl iş vermeyin bakin nasıl yol a geliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!