TRT'nin efsane dizisinden Kanal D'ye büyük transfer! Yürek Çıkmaz'ında başrol oynuyordu

Başrolünde Metin Akusta, İrem Helvacıoğlu ve Ayça Bingöl'ün yer aldığı Yürek Çıkmazı'nın oyuncusu Alp Navruz'un yeni adresi belli oldu. Oyuncu Alp Navruz Kanal D ekranında yayınlanmaya hazırlanan 'Senden Önce' dizisine transfer oldu.

TRT'nin efsane dizisinden Kanal D'ye büyük transfer! Yürek Çıkmaz'ında başrol oynuyordu
TRT'nin efsane dizisinden Kanal D'ye büyük transfer! Yürek Çıkmaz'ında başrol oynuyordu
GİRİŞ 31.01.2024 21:21 GÜNCELLEME 31.01.2024 21:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

En son TRT1 ekranında izleyici ile buluşan, başrolünde ise Metin Akusta, İrem Helvacıoğlu ve Ayça Bingöl'ün yer aldığı Yürek Çıkmaz'ın bir diğer oyuncusu Alp Nevruz'un yeni adresi belli oldu. 

2022-2023 sezonunda TRT'de adından söz ettiren ve ardından final kararı alan Yürek Çıkmaz'ında başrol oynayan Alp Nevruz Kanal D'nin yeni dizisi ile anlaştı. 2016'dan beri oyunculuk kariyerine devam eden oyuncu bu kez bir dram dizisi ile ekrana gelecek. 

Tülin Ece Yazkan'ın düğünündeki hali ağızları açık bıraktı! Kimse tanıyamadıTülin Ece Yazkan'ın düğünündeki hali ağızları açık bıraktı! Kimse tanıyamadı

Fazilet hanım ve Kızları dizisindeki oyunculuğu ile akıllar kazınan Alp Navruz, yakında Kanal D ekranında yayınlanacak olan, Till Death'ın Türkiye uyarlaması olan 'Senden Önce' dizisinde boy gösterecek. 

Senden Önce dizisinin oyuncu kadrosunda ise Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya yer alıyor. İlk fragmanı yayınlanan yeni dizinin yayın tarihi ise henüz netlik kazanmadı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • oğuz 3 ay önce Şikayet Et
    Metin değil Mesut Akusta...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi
İsrail medyasında Türk ambargosu analizi: Bizi çok zor günler bekliyor