Metin Şentürk kaza geçirdi! Açıklama gecikmedi

Sevilen şarkıcılardan biri olan Metin Şentürk geçirdiği kaza ile gündem oldu. Metin Şentürk'ün kaza haberi sosyal medyada oldukça konuşuldu. Tedavi altına alınan Metin Şentürk konuya ilişkin açıklamayı yapmakta gecikmedi.

Metin Şentürk kaza geçirdi! Açıklama gecikmedi
Metin Şentürk kaza geçirdi! Açıklama gecikmedi
GİRİŞ 30.01.2024 22:58 GÜNCELLEME 30.01.2024 22:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

1987'den beri Türk televizyonlarının tanınan simaları arasında yer alan Metin Şentürk pozitif tavırları ile dikkat çeken isimler arasında. Ancak Metin Şentürk bu kez kötü bir haberle adından söz ettirdi. 

Metin Şentürk, evinde vakit geçirdiği esnada bir kaza geçirdi. Geçirdiği kazanın ardından ayağındaki ağrı şikayeti ile hastaneye başvurdu. Doktorlar, Metin Şentürk'ün ayağında çatlak olduğunu tespit etti ve kısa süre içinde alçıya aldı. 

Korkutan haber az bir zaman içinde duyulunca Metin Şentürk'ün sevenleri bir hayli endişelendi. Ardından ünlü şarkıcı Şentürk, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile açıklama yaptı. 

İşte, "Sizlerin duaları ve yüce Allah’ın izniyle en kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım" diyen Metin Şentürk'ün konuya ilişkin o açıklaması:

Kıymetli dostlarım, geçirdiğim küçük kazanın neticesinde ayağımda küçük bir çatlak oluştu. Sizleriniz duaları ve yüce Allah’ın izniyle en kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım. Bu kaza vesilesi sizinle paylaşmak istediğim önemli bir konu var; yalnızca bakış açımızı değiştirerek başımıza gelen kötü şeylerin üstesinden gelebilir, sıkıntıları da eğlenceye çevirebiliriz. Hepinizi muhabbetle kucaklıyorum.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • m.nuri bedir 3 ay önce Şikayet Et
    geçmiş olsun.Allah şifalar versin.
    Cevapla
  • osmanlı torunu 3 ay önce Şikayet Et
    çok değerli kıymetli sanatçımız metin bey rabbim şifalar versin seni çok seviyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?
Erdoğan ile görüşme sonrası Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'engel olma' mesajı!