Hasan Can Kaya küplere bindi! O soruyu duyunca resmen çıldırdı...

Exxen'de yer alan 'Konuşanlar' programını hazırlayan ve sunan Hasan Can Kaya, gazeteciler ile karşılaşınca olanlar oldu. Basın mensuplarının yönelttiği soruyu duyan ünlü sunucu oldukça sinirlendi.

Hasan Can Kaya küplere bindi! O soruyu duyunca resmen çıldırdı...
Hasan Can Kaya küplere bindi! O soruyu duyunca resmen çıldırdı...
GİRİŞ 06.02.2024 10:50 GÜNCELLEME 06.02.2024 10:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Covid-19 döneminde kendi Youtube programında sunduğu Konuşanlar programı ile ünlenen, ardından Acun Ilıcalı'nın teklifini kabul ederek Exxen'e transfer olan Hasan Can Kaya, özel hayatı ile de gündeme gelen isimler arasında.

Geçtiğimiz günlerde Hasan Can Kaya'nın alkollü araç kullandığı ve kaza yaptığına ilişkin iddialar sosyal medyada yankı bulmuştu. Bunun üzerine Hasan Can Kaya'ya mikrofon uzatan gazeteciler konuya ilişkin soru sormadan edemedi. 

Haluk Levent kendisine yardım edene o vaatte bulundu! Ödül ağızları açık bıraktıHaluk Levent kendisine yardım edene o vaatte bulundu! Ödül ağızları açık bıraktı

Hasan Can Kaya

Gazeteciler komedyen Hasan can Kaya'ya "Geçmiş olsun efendim geçen hafta alkollü bir şekilde araç kullanarak kaza yapmışsınız. Bariyerlere vurmuşsunuz bu konuda açıklama yapmak ister misiniz?" şeklinde konuştu.

Kaya ise, duyduğu bu soru karşısında adeta küplere bindi ve "Yok öyle bir şeyler arkadaşlar" diyerek karşılık verdi. Sinirle söylediği bu sözlerinin ardından arabasına binerek, oradan hızla uzaklaştı. 

Hasan Can Kaya kimdir ve nerelidir? Hasan Can Kaya ne mezunu? Biyografisi...Hasan Can Kaya kimdir ve nerelidir? Hasan Can Kaya ne mezunu? Biyografisi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Svs 2 ay önce Şikayet Et
    H.Can kaya nasıl çıkarsan bir anda öyle inersin.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Acun'un müritleri
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bunların yeri hapis
    Cevapla
  • Erhan 2 ay önce Şikayet Et
    içmiştir de çarpmıştır da
    Cevapla
  • vatandaşın 1i 2 ay önce Şikayet Et
    böyle küfürbaz ahlaksız ve hatta toplumun da ahlaksızlaşması için çaba gösteren pis necis herifleri popüler ederek neyi amaçlıyorsunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi