Haluk Levent kendisine yardım edene o vaatte bulundu! Ödül ağzı açık bıraktı

Haluk Levent'in başına gelen olay sosyal medyayı fena salladı. Telefonunu arabada unutan şarkıcı Haluk Levent, telefonunu getirene öyle bir vaatte bulundu ki duyanların ağzı açık kaldı.

Haluk Levent kendisine yardım edene o vaatte bulundu! Ödül ağzı açık bıraktı
Haluk Levent kendisine yardım edene o vaatte bulundu! Ödül ağzı açık bıraktı
GİRİŞ 04.02.2024 00:17 GÜNCELLEME 04.02.2024 00:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 30 yıldan beri rock müzik ile ilgilenen, son yıllarda ise yardım faaliyetleri ile adından söz ettiren Haluk Levent sosyal medyayı da aktif olarak kullananlar arasında. Telefonunu arabasından unutan Haluk Levent, bir başkasının telefonundan attığı twit ile, sevenlerinden yardım istedi.

Bugün New York'a konser vermek üzere giden Haluk Levent, havalimanında, arabada telefonunu unuttu. Telefonu olmadan uçuş yapan şarkıcı, indikten sonra Bülent Çeçen'in telefonunu kullanarak attığı twit ile hem durumunu anlattı hem de New York’a uçacak bir yolcu olup olmadığını soruşturdu. 

Ajda Pekkan'dan üzücü haber! Bıçak altına yatmak zorunda kaldıAjda Pekkan'dan üzücü haber! Bıçak altına yatmak zorunda kaldı

Haluk Levent

Haluk Levent, telefonu olmadığı için kimsenin ona ulaşamayacağını bildirdi ve New York’a uçacak yolcudan telefonunu getirmesini rica etti. Telefonunu getirene ise, hem konserde misafir etme hem de elleriyle menemen yapma vaadinde bulundu. 

İşte Haluk Levent'in yaptığı o açıklama: 

Arkadaşlar iki saat önce başıma bir olay geldi sizinle paylaşmak istedim. Bu akşam New York konserim var. Ve ben havalimanında check-in işlemimi yaptıktan sonra yanımda telefonumun olmadığını fark ettim. Arabamda kalmış. Ve şoförüm de fark etmemiş olacak ki o da evine gitmiş. Konseri iptal etmemek için telefonsuz uçmak zorunda kaldım. Bu tweet'i yan koltuğumda oturan sevgili Bülent Çeçen sayesinde yazıyorum. Kısaca bugün hiç kimse bana ulaşamayabilir. Bugün THY 15.10 uçağı ile New York’a uçacak bir yolcu varsa ve bu tweet'i okuyorsa buraya yazsın ona ulaşayım telefonumu getirsin isterim. Hatta bu akşam konserimin misafiri olsun. Hatta ona menemen yapayım.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Adil 3 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
    Cevapla
  • Deniz 3 ay önce Şikayet Et
    Sen uyarla, ol Allah ile de kul arasına girme Şeriat olan ülkeler de herkese çennetlik mi Yapmayın ya İman ile paranın kimde olduğu belli olmaz Kuranın Türkçe açıklamasını okumanızı tavsiye ediyorum Allah’a emanet olunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Skandal nükleer silah çağrısı! Hamas'tan jet cevap!
Japon deprem uzmanı Moriwaki 'hazır olmamız gerekiyor' deyip İstanbul'u hatırlattı!