Acun’dan şok Hasan Can Kaya ve Feyyaz Yiğit itirafı! "Zorla kalsınlar demem"

Acun Ilıcalı katıldığı bir programda, Exxen'de devam eden Konuşanlar'ın ünlü komedyeni Hasan Can Kaya ve Gibi'nin yıldız oyuncusu ve senaristi Feyyaz Yiğit ilgili bir itirafta bulundu. Acun Ilıcalı, dünyadaki ne büyük testin para olduğunu vurgulayarak maneviyatın öneminden bahsetti.

Acun’dan şok Hasan Can Kaya ve Feyyaz Yiğit itirafı! "Zorla kalsınlar demem"
Acun’dan şok Hasan Can Kaya ve Feyyaz Yiğit itirafı! "Zorla kalsınlar demem"
GİRİŞ 14.10.2023 17:49 GÜNCELLEME 14.10.2023 17:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Bir süredir Exxen çatısı altında birlikte çalıştığı Hasan Can Kaya ve Feyyaz Yiğit hakkında konuşan Acun Ilıcalı itirafları ile ağızları açık bıraktı. 

Acun Ilıcalı, Exxen'de Konuşanlar isimli eğlence programı yapan Hasan Can Kaya'nın işindeki başarısından bahsettikten sonra "Biraz da insanlığından bahsedeceğim" diyerek söze giriş yaptı. 

Gülben Ergen'den Gazze çıkışı! 'Yazıklar olsun dünya'Gülben Ergen'den Gazze çıkışı! "Yazıklar olsun dünya"

Acun Ilıcalı

"ONA VERDİĞİMİZİN 4-5 KATI TEKLİF EDİLDİ, GİTMEDİ"

Hasan Can Kaya'yı 3 dakika izledikten hemen sonra, yeteneğini fark ettiğini ve hemen teklif götürdüğünü Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı, o günden birlilkte iş anlamında birlikte yürüdüklerini anlattı. 

Ilıcalı, ünlü komedyen Kaya için "Öyle teklifler aldı ki... Bahsedilen paraların normal matematikle içinden çıkamazsın. Biz Hasan Can'a 1 veriyorsak, 4-5'i teklif ettiler. Ne dedi biliyor musun, 'Ben Acun ağabey ile yürüyorum. Bu teklifleri de düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. 

Hasan Can Kaya kimdir ve nerelidir? Hasan Can Kaya ne mezunu? Biyografisi...Hasan Can Kaya kimdir ve nerelidir? Hasan Can Kaya ne mezunu? Biyografisi...

Hasan Can Kaya

"FEYYAZ YİĞİT İÇİN DE AYNI ŞEY GEÇERLİ"

Hasan Can Kaya'nın kendisine gelen yüksek ücretli teklifleri değerlendirmeye dahi almadan reddettiğinden bahseden Ilıcalı, daha sonrasında ise 2021'den beri Exxen'de Gibi dizisi ile geniş kitlelere ulaşan oyuncu ve senarist "Feyyaz Yiğit için de aynı şey geçerli" diyerek konuşmasına şöyle devam etti:

Benim için mutluluk ne biliyor musun? İşin business (işletme) tarafı değil. Parayı kazanırsın, kazanmazsın ayrı şey. Ama bu ilişkiyi kurabildim ya bu iki değerle (Hasan Can Kaya ve Feyyaz Yiğit). 

Feyyaz Yiğit

"İNSANLARA ZORLA KALSINLAR DEMEM"

Feyyaz Yiğit ve Hasan Can Kaya'nın 4-5 kat fazla edilen teklifleri reddettiklerine vurgu yapan Acun Ilıcalı, "Ben şaşkınım. Çünkü ben insanlara hiçbir zaman zorla kalsınlar demem ama aramızda böyle bir maneviyatın oluştuğunun ispatıdır bu." şeklinde konuştu. 

"PARA TESTİNİ GEÇEN ADAMDAN KORKMA"

Yapımcı Acun Ilıcalı sözlerini "Sana bugün bir tavsiye vereceğim varsa bu olsun. Paradan daha önemli bir test yok. Bir insanın kalitesini mi istiyorsun, kalenderliğini mi arıyorsun ya da ne kadar güvenilir olduğuna mı bakıyorsun, hepsi para. Para testini geçen adamdan korkma, devam et. İkisi (Hasan Can Kaya ve Feyyaz Yiğit) de benim için çok değerli." sözleri ile tamamladı. 

Ünlü sanatçı Yusuf Güney 50 binlik talep karşısında böyle isyan etti! Ülkeyi terk ediyor Ünlü sanatçı Yusuf Güney 50 binlik talep karşısında böyle isyan etti! Ülkeyi terk ediyor

Acun'un katıldığı program

KAYNAK: TV100
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Falco 6 ay önce Şikayet Et
    Ver Gazı
    Cevapla
  • O k u r 6 ay önce Şikayet Et
    Para testini geçmek çok mühimdir ama tek başına kafi değildir, daha nice ne imtahanlar var. İnsan her şeyi fark eden aklını en mühim soru için "Big Bang" maslı ile avutmuyorsa bütün testlerin farkına varır.
    Cevapla
  • Goca GONYALI 6 ay önce Şikayet Et
    adamlara zarf atmışsın, onlarda açmamışlar.... güzel taktik
    Cevapla
  • Hakan çömlekçi 6 ay önce Şikayet Et
    Vermissin çoşkuyu acun,ama sende o paralardan fazlasini verirsin ticari zeka ve akil 10 numara
    Cevapla
  • İbrahim 6 ay önce Şikayet Et
    Şaka mısın Acun, program bel altı ve bütün maneviyat ayak altında. Çıkarmışsın utanmaz arlanmaz bir arsızı savunuyorsun. Müslüman mahallesinde salyangoz satmayı bırak
    Cevapla
  • Bilenbilir 6 ay önce Şikayet Et
    Orası müsluman mahallesi değil ki para verip girdiğin bir yer ne işin var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...