Masterchef'te potaya kim gitti (12 Ekim)? 2 yarışmacıyı da zor bir yarışma bekliyor

Masterchef All Star'da dün oynanan 3. dokunulmazlık oyununun neticesinde 2 yarışmacı daha potada yerini aldı. Kıvanç'ın kaptanlığında yenilgi yaşana Kırmızı takımda yapılan oylama sonucunda 5. ve 6. eleme adayları belirlendi.

Masterchef'te potaya kim gitti (12 Ekim)? 2 yarışmacıyı da zor bir yarışma bekliyor
Masterchef'te potaya kim gitti (12 Ekim)? 2 yarışmacıyı da zor bir yarışma bekliyor
GİRİŞ 13.10.2023 09:54 GÜNCELLEME 13.10.2023 10:52

Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef'in jüri üyeliğinde tüm heyecanıyla devam eden Masterchef All Star'da son dokunulmazlık oyunu da oynandı. Akdeniz Mutfağının başlıca yemeklerini yapan yarışmacılar kıyasıya mücadele verdi. 

Dün Masterchef'te oynanan 3. dokunulmazlık oyununda Mavi takım galibiyet elde etti. Yenildi yaşayan Kırmızı takımda Ayaz bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Ayaz potaya gitmesi için Metin'i belirledi. Kırmızı takım içinde yapılan oylama ile birlikte potaya giden 6. isim Esra oldu. 

Acun Ilıcalı'dan Hasan Can Kaya ve Feyyaz Yiğit itirafı: Zorla kalsınlar demem! Acun Ilıcalı'dan Hasan Can Kaya ve Feyyaz Yiğit itirafı: Zorla kalsınlar demem!

MASTERCHEF'TE KİM ELEME ADAYI OLDU? (12 EKİM)

Mastercef All Star'da şu isimler eleme adayı oldu:

  • Metin

  • Esra

Masterchef Metin kimdir ve nerelidir? Masterchef Metin kaç yaşında? BiyografisiMasterchef Metin kimdir ve nerelidir? Masterchef Metin kaç yaşında? Biyografisi

Masterchef Esra kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Esra Tokelli'nin bilinmeyen hayatıMasterchef Esra kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Esra Tokelli'nin bilinmeyen hayatı

DÜN KİM POTAYA GİTTİ? (11 EKİM)

Masterchef'te bu hafta ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı ve kazanan yarışmacı Metin oldu. Metin potaya Kerem'i gönderdi. takım içinde yapılan oylama sonucunda ise Kıvanç eleme adayı oldu. 

ÖNCEKİ GÜN KİM POTAYA GİTTİ? (10 EKİM)

Masterchef'in ilk dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazanırken, Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı alan isim Batuhan oldu. Batuhan direk olarak Tahsin'i potaya gönderdi. Yapılan oylama sonucunda ise Sergen potaya girdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!