Gülben Ergen'den Gazze çıkışı! "Yazıklar olsun dünya"

Gülben Ergen, dünya gündemini yakından ilgilendiren Aksa Tufanı operasyonundan sonra yaşananları değerlendirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gülben Ergen kadın ve çocukların öldürülmesini kınadı.

Gülben Ergen'den Gazze çıkışı! "Yazıklar olsun dünya"
Gülben Ergen'den Gazze çıkışı! "Yazıklar olsun dünya"
GİRİŞ 11.10.2023 09:21 GÜNCELLEME 11.10.2023 09:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

7 Ekim sabahı Filistin'in direniş örgütü Hamas tarafından başlatılan 'Aksa Tufanı' operasyonunun ardından başlayan savaşta çok sayıda Filistin'li kadın ve çocuk hayatını kaybediyor. Konuya ilişkin tepkilerden biri de ünlü şarkıcı Gülben Ergen'den geldi.

Bilindiği üzere İsrail, yıllardan beri Filistin'i abluka altına alarak, yeme, içme, sağlık ve eğitim gibi temel ihtiyaçlarının karşılanmasına engel oluyor. Senelerdir toprakları işgal altında olan Filistin halkı, bugüne dek savunmadayken 'Aksa Tufanı' ile birlikte bu kez İsrail'e karşı taarruza geçti. 

Hamas nedir, kimdir? Hamas'ın lideri kim? Nereye bağlı? Hamas'ı terör örgütü kabul eden ülkelerHamas nedir, kimdir? Hamas'ın lideri kim? Nereye bağlı? Hamas'ı terör örgütü kabul eden ülkeler

Gülben Ergen

İsrail durmaksızın Gazze'yi bombalarken, tepkiler de çığ gibi büyüyor. Konuya ilişkin bir tepki de Gülben Ergen'den geldi. Gülben Ergen twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Gazze'de masumların acımasızca öldürülmesinden dünyayı sorumlu tuttu.

Sanatçı Ergen, açıklamasında "Gazze'de masumlar acımasızca öldürülüyor! Kadınlar, çocuklar, kesilen elektrik, verilmeyen su, açlık, korku, patlama! Yazıklar olsun İsrail. Yazıklar olsun teröre ses etmeyen dünya" ifadelerine yer verdi. 

Ünlü sanatçı Yusuf Güney 50 binlik talebe böyle isyan etti! Ülkeyi terk ediyor Ünlü sanatçı Yusuf Güney 50 binlik talebe böyle isyan etti! Ülkeyi terk ediyor

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Eyya 6 ay önce Şikayet Et
    emin misin gülben dilin sürçmüş olmasın
    Cevapla
  • Leyla 6 ay önce Şikayet Et
    Evet geçenlerde 17 yaşında ki çocuğa beddua etmiyormuydu bu
    Cevapla
  • Murat gözükara 6 ay önce Şikayet Et
    Bu sonradan parayı bulan sanatsız sanatçıları gayla bile almayın... Seviye meselesi... İçi boş teneke bunlar...
    Cevapla
  • MACKALI 61 6 ay önce Şikayet Et
    iclerindeki kin´nefret´dü$manligi artik siz hesab edin.! Ve fransa almanyada israile destek veriyor..!
    Cevapla
  • osman 6 ay önce Şikayet Et
    cehapeden ses yok .
    Cevapla
  • Türkiye 6 ay önce Şikayet Et
    kalpsizlere gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik