Ünlü sanatçı Yusuf Güney 50 binlik teklife böyle isyan etti! Ülkeyi terk ediyor

En son Survivor'a katılarak yarışmadan geri çekilen ünlü şarkıcı Yusuf Güney artan kira artışları karşısında adeta isyan etti. Yusuf Güney, ev sahibinin kira fiyatını artırma talebi üzerine Türkiye'yi terk etme kararı aldı.

Ünlü sanatçı Yusuf Güney 50 binlik teklife böyle isyan etti! Ülkeyi terk ediyor
Ünlü sanatçı Yusuf Güney 50 binlik teklife böyle isyan etti! Ülkeyi terk ediyor
GİRİŞ 12.10.2023 16:17 GÜNCELLEME 12.10.2023 16:17
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Yusuf Güney de ülkedeki birçok insan gibi artan kira fiyatlarından bir hayli muzdarip. Ünlü şarkıcının ev sahibi, ev kirasını 20 Bin Türk Lirasından 50 Bin Türk Lirasına çıkarmak isteyince olanlar oldu. 

En son Survivor 2023'e katılan, şartlara dayanamayarak yarışmadan çekilen Yusuf Güney bu kez de, kirasının zamlanmasından dolayı Türkiye'den ayrılma kararı aldı. Güney, yaşadığı kira zammı ve evden çıkarılma sürecini ise şu ifadelerle özetledi: 

Şu anda oturduğum evde benden önce oturan kişi 6 bin TL'ye oturuyormuş. Ben 14 bin TL'ye tuttum. Şimdi 20 bin TL'ye yakın bir kira ödüyorum. 1 buçuk yıl içerisinde oldu bu zam. Ev sahibi 'Çık evimden. 50 bin TL benim evimin değeri' diyor

Yusuf Güney kimdir ve nerelidir? Nasıl ünlü oldu? Yusuf Güney oynadığı filmler...Yusuf Güney kimdir ve nerelidir? Nasıl ünlü oldu? Yusuf Güney oynadığı filmler...

TÜRKİYE'Yİ TERK EDİYOR!

39 yaşındaki şarkıcı, ev sahibinin yaptığı bu son hamlenin ardından Türkiye'yi terk ederek, eskiden de yaşadığı İngiltere'ye yerleşeceğini açıkladı. Konserler için Türkiye'ye gelip gideceğini söylemeyi de ihmal etmedi. İşte Yusuf Güney'in konuya ilişkin açıklaması:

Zaten şöyle bir karar aldım. İngiltere'ye dönüyorum. Kesin dönüş yapıyorum. Konserler için geri gelir sonra tekrar dönerim.

Çukur'un İdris'i Ercan Kesal'dan ses getiren açıklama: Kendisini neyin beklediğini bilmiyorÇukur'un İdris'i Ercan Kesal'dan ses getiren açıklama: Kendisini neyin beklediğini bilmiyor

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 70
  • Hasan 6 ay önce Şikayet Et
    Çok meşhur zat , güle güle
    Cevapla
  • Fenerli 6 ay önce Şikayet Et
    Sorunu hükumetin çözmesi lazım.
    Cevapla
  • Akrep kral 6 ay önce Şikayet Et
    8_ 10 bin gibi kira verip çok düşük ücretlere çalışan insanlar kızsada ülkesini terk etmeyi düşünmüyor sırf kira fiyatı yüzünden ülkeyi terk eden biri bu ülkeye çokta lazım değil yokluğun çokta aranmaz
    Cevapla
  • MSELİM 6 ay önce Şikayet Et
    magazinin ünlü? şımarıkları
    Cevapla
  • Sarı 6 ay önce Şikayet Et
    Defol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik