Gülşen Bubikoğlu'nun son hali olay oldu! Sosyal medyadan tepki gecikmedi

Türk sinema filmlerinin unutulmaz simalarından Gülşen Bubikoğlu yıllardan beri kameralardan uzakta yaşamaya devam ediyor. Oyunculuğu bıraksa da sevenlerini kaybetmeyen Gülşen Bubikoğlu son halini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. O fotoğraf abartılı bulundu.

Gülşen Bubikoğlu'nun son hali olay oldu! Sosyal medyadan tepki gecikmedi
Gülşen Bubikoğlu'nun son hali olay oldu! Sosyal medyadan tepki gecikmedi
GİRİŞ 26.10.2023 16:57 GÜNCELLEME 26.10.2023 16:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk sinema tarihinin başlıca isimleri arasında yer alan Gülşen Bubikoğlu güzelliği ile akıllarda kalan isimlerden biri. 25 yıldır medyadan uzak bir hayat yaşayan Gülşen Bukioğlu'nun son hali sosyal medyada gündem oldu.

En son 1998'de 'Affet Bizi Hocam' isimli sinema filmi ile oyunculuk performansı sergileyen Gülşen Bubikoğlu, son zamanlarda sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Ünlü sanatçının son fotoğrafı ise olay oldu.

Gülşen Bubikoğlu nerelidir ve kaç yaşındadır? Eşi kimdir? Gülşen Bubikoğlu'nun son hali...Gülşen Bubikoğlu nerelidir ve kaç yaşındadır? Ünlü eşi kim? 

Gülşen Bubikoğlu

Gülben Ergen'den Gazze çıkışı: Yazıklar olsun dünya! Gülben Ergen'den Gazze çıkışı: Yazıklar olsun dünya!

Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçısı Gülşen Bubikoğlu'nun Instagram hesabı üzerinden yayınladığı fotoğraflarına genel anlamda "Yıllar güzelliğinden hiçbir şey götüremedi" tarzında yorumlar geliyor.

Ancak Bubikoğlu son fotoğrafında oldukça fazla filtre kullandı. Yoğun filtre kullanan oyuncuya ise tepkiler gecikmedi. Usta sanatçıya, "Ne gerek var bu filtrelere", "Filtre abartılı" ve "Doğal haliniz güzel filtre saçma olmuş" gibi yorumlar yapıldı. 

İşte Gülşen Bubikoğlu'nun gündem olan o fotoğrafları...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Gelmis 70 yasina birakin kullansin size ne yahu
    Cevapla
  • Kemal 6 ay önce Şikayet Et
    Üzüm üzüme baka baka kararirderler ama kararmamiş solmamiş, yada üzüm etkilideyil.
    Cevapla
  • Nöbetci eczane 6 ay önce Şikayet Et
    Hanım efendinin bunları yapmasına gerekyoktu ki.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı
Sokak köpekleri Ardeşen'de vatandaşların hayvanlarını telef etti