Teşkilat 95. bölüm fragmanında ortalık fena karışıyor: Evi ateşe verdi!

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. Yeni bölümün ardından Teşkilat 95. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Teşkilat 95. bölüm fragmanında ortalık fena karışıyor: Evi ateşe verdi!
Teşkilat 95. bölüm fragmanında ortalık fena karışıyor: Evi ateşe verdi!
GİRİŞ 05.02.2024 11:50 GÜNCELLEME 05.02.2024 17:36

3 sezondan beri TRT1 ekranında efsaneler yazan MİT dizisi Teşkilat, iddialı senaryosu ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Teşkilat 11 Şubat'ta 95. bölümü ile yeniden izleyici ile buluşacak. 

Fox TV'nin dizisinde eşine az rastlanan gelişme! Başrollerden peş peşe vedaFox TV'nin dizisinde eşine az rastlanan gelişme! Başrollerden peş peşe veda

YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alman istihbaratı Pehlivan, Gizem ve Korkut’u şirketin adamlarına teslim etti. Diğer yanda Ömer, Kaptan’ın ağabeyi Kambur ve adamlarına karşı mücadele etmeye başladı.  Pehlivan, Gizem ve Korkut çıkan çatışmanın ardından adamların elinden kurtulmayı başardılar ve Ömer’e destek olmak için yola çıktılar.

Ömer ne kendini ne de Kaptan’ı teslim etmedi. Gözü dönen Kambur, kendi kardeşini de öldürmek pahasına Ömer’le ikisinin bulunduğu güvenli evi ateşe verdi. Korkutların son anda yetişmesiyle Ömer alevlerin ortasından kurtuldu, Kambur ise kaçtı. Ekibin sağ salim dönmesiyle Neslihan derin bir nefes aldı. 

Cihangir’in intikamını alan ekip hızla yeni düşmanları Kambur’un peşine düştü. Ömer’e kafayı takan Kambur, Ömer ve onun hayatına dair her şeyi yakın takibe alarak Ömer’e tehditler savurdu. Ömer de sevdiklerini korumak için harekete geçti.

Kendi planını devreye sokan Çetin, Neslihan’ın gözleri önünde vuruldu. Neslihan hemen babasını kurtarmak için seferber oldu. Sena’nın güvenlik taramasında geçmişinde bir kaçaklıkla ilgili kaydı bulunması Ömer'in kafasında soru işaretlerine sebep oldu.

Karagah’a saldırı planı yapan Kambur, Ömer ve ekibi tuzağa düşürmek için onları yanlış iz peşine yönlendirmek istedi. Karargah’ın deşifre olduğunu anlayan Nazlı hemen imha protokolünü devreye soktu. Durumdan haberdar olan ekip apar topar karargaha gitti. Ancak Nazlı’yı göremeyince büyük bir korku yaşandı. 

TEŞKİLAT 95. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Teşkilat 95. bölümü ile 11 Şubat Pazar akşamı TRT1 ekranında izleyici ile buluşacak. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den