Fox TV'nin dizisindeki iddialı başrollerinden peş peşe veda!

Şahane Hayatım, Kızıl Goncalar ve Kirli Sepeti gibi diziler ile gündeme gelen Fox TV'de sık görülmeyen gelişme yaşandı. Fox Tv'nin dizisinde peş peşe 3 başrol oyuncusu birden dizide elveda diyecek. İşte, konuya ilişkin tüm detaylar...

Fox TV'nin dizisindeki iddialı başrollerinden peş peşe veda!
Fox TV'nin dizisindeki iddialı başrollerinden peş peşe veda!
GİRİŞ 15.02.2024 10:30 GÜNCELLEME 15.02.2024 10:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şahane Hayatım, Kızıl Goncalar, Kirli Sepeti ve daha birçok diziyi izleyici ile buluşturan Fox TV, eşine az rastlana bir gelişme ile gündeme geldi. İddialı dizide yer alan 3 başrol oyuncusu diziden ayrılıyor.

Eylül 2023'te Fox Tv ekranında izleyiciye merhaba diyen, başrolünde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un yer aldığı Kirli Sepeti'nde peş peşe vedalar gerçekleşiyor. Birsen Altuntaş'tan alınan habere göre 3 oyuncu birden diziden ayrılıyor.

Kirli Sepeti'nde Kahraman'ı oynayan Serkay Tütüncü, İlkgül'ü canlandıran Aleyna Özgeçen ve Canan karakterine hayat veren Devrim Yakut diziden resmen ayrılıyor. 3 oyuncunun peş peşe ayrılık haberi ise oldukça dikkat çekti.

Camdaki Kız 'Gülcihan' Devrim Yakut kimdir ve nerelidir? Devrim Yakut eşi kim? Devrim Yakut kimdir ve nerelidir? Devrim Yakut eşi kim?

Devrim Yakut

Daha önce Camdaki Kız'da rol alan Devrim Yakut'un diziden ayrılma nedeninin daha önce bacağını kırdığı için çekimlerde yaşadığı zorluk olduğu öğrenildi. Yakut bir bölüm sonra diziden ayrılacak. 

Kusursuz Kiracı'dan sonra Kirli Sepetinde rol alan Serkay Tütüncü ile Gecenin Ucunda'daki rolünden sonra burada oyunculuk performansı sergileyen Aleyna Özgeçen'nin ayrılık sebebi net olarak bilinmemektedir. 

Kirli Sepeti 'İlkgül' Aleyna Özgeçen kimdir ve kaç yaşındadır? Aleyna Özgeçen dizileriKirli Sepeti 'İlkgül' Aleyna Özgeçen kimdir ve kaç yaşındadır? Aleyna Özgeçen dizileri

Alyena Özgeçen ve Serkay Tütüncü

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Tolga 2 ay önce Şikayet Et
    Kızıl goncalardan rahatsız olmuşsunuz belli ki eee tek sermayeniz ne de olsa
    Cevapla
  • Canan 2 ay önce Şikayet Et
    Canan gitsin ama ilkgünle kahraman diziden ayrılmasın
    Cevapla
  • Banu. Kopuz 2 ay önce Şikayet Et
    Diziye hayat veriyo daha guzellestiriyo canan hanim camdami kiz fizisi de cok mukemnrl anne rolunu iui canka diran bu diziye ayni sekilde cok sevecen samimi anne iyi komsu dost rolunde bence diziden kezinlimle ayrilmasin daga reyting aldiyiyo dizuui tadi tuzu canan hic gitnesin cok muhtesen cankadiriyo rolunu
    Cevapla
  • Mehmet Bildix 2 ay önce Şikayet Et
    Kızıl Goncalar ne alaka ?
    Cevapla
  • Ahmet isgak 2 ay önce Şikayet Et
    Onlar fincancı katırlarını ürküttü sonuçlarına katlansınlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!