Arka Sokaklar ekibinden takdir toplayan bölüm! Enkazın arasında...

Kanal D'nin yıllara meydan okuyan polisiye dizisi Arka Sokaklar'da özel bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. 18 seneden beri izleyiciyle buluşmaya devam eden ve Türkiye'nin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar 6 Şubat Depreminin birinci yıl dönümünde Hatay'a gitti.

Arka Sokaklar ekibinden takdir toplayan bölüm! Enkazın arasında...
Arka Sokaklar ekibinden takdir toplayan bölüm! Enkazın arasında...
GİRİŞ 07.02.2024 16:25 GÜNCELLEME 07.02.2024 16:25

Kahramanmaraş merkezli depremin üzerinden bir yıl geçmesi münasebeti ile Türkiye'nin dört bir köşesinde anma programları düzenleniyor. Deprem bölgesini unutmayanlar arasında Kanal D'nin efsaneler yazan dizisi Arka Sokaklar da yer aldı. 

2006'da izleyiciye merhaba diyen ve 18 yıldan beri yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar, 663'üncü bölümünü özel bölüm olarak ilan etti ve çekimlerini çok sayıda kayıp verilen Hatay'da çekti. 

Antakya ve Defne bölgesindeki enkazların arasından yapılan çekimde duygu dolu anlar yaşandı. Çekime giden oyuncular arasında ise Zafer Ergin, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar ve Sinem Reyhan Kıroğlu yer aldı. 

Arka Sokaklar’ın deprem bölgesinde çekilen yeni bölümü, 9 Şubat Cuma akşamı Kanal D’de yayınlanacak. 

RIZA BABA: 15-20 GÜN UYUTMAYACAK

Dizide Rıza baba karakterini canlandıran Zafer Ergin, "Şu an aynı günü burada yaşıyoruz. Üstüne bastığımız yerlerin altında birileri var mı düşüncesi bizi 15-20 gün uyutmayacak. Böyle bir plato yok. Söyleyecek söz bulamıyorum. İçler acısı bir durumla karşı karşıyayız. Çok zor günler geçirilmiş burada. Buralar nasıl düzeltilir aklım dilime vurmuyor. Allah, bütün insanoğlunun yardımcısı olsun. Başka illerde de çekim yaptık ama bu sefer çok dramatik bir yerdeyiz" şeklinde konuştu. 

HÜSNÜ ÇOBAN: GÜLMEK DAHİ İSTEMİYORUM

Özgür Ozan'ın oynadığı Hüsnü Çoban ise konuyla ilgili "Burayı unutturmamamız gerekiyor. Başka illerde de çekim yaptık ama bu sefer çok dramatik bir yerdeyiz. Bir sanatçı olarak onun duyarlılığıyla buradayım. Bu insanlara faydalı olalım. Geldiğimden beri hiç keyfim yok. Gülmek dahi istemiyorum." ifadelerini kullandı. 

BİRCE YAMAN: DİZİ ÇEKİYORMUŞ GİBİ BİR RUH HALİNDE DEĞİLİZ

Dizide Birce Komiser rolü ile oyunculuk performansı sergileyen Sinem Reyhan Kıroğlu ise, "Buraya gelip bu manzarayı gören birinin çok sağlıklı ve eskisi gibi evine döneceğini düşünmüyorum. Hiçbir dizide bu kadar gerçek bir ortamda bulunmadım. Yürürken nefes alamıyorsunuz. Dizi çekiyormuş gibi bir ruh halinde değiliz.” dedi.

AYLİN KOMİSER: ÇEKİMDE OLDUĞUMA İNANAMIYORUM

Arka Sokaklar Aylin Komiser'i Özlem Çınar ise, "Karışık duygular içerisindeyim. Depremin üzerinden zaman çok çabuk geçmiş. Daha önce hiç gelmemiştim. Şaşkınlıkla etrafa bakıyoruz. Gerçek bir deprem bölgesinde çekimde olduğuma inanamıyorum. Çok üzücü." şeklinde konuştu.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama