Bir Sevdadır izleyici ekrana kilitledi! Bıçakçı ailesi DNA sonuçları ile yüzleşiyor

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Bir Sevdadır'da heyecan yükseliyor. Çocukların kendisinden olduğundan şüphelenen Ünal, harekete geçecek mi? İşte konuya ilişkin detaylar...

Bir Sevdadır izleyici ekrana kilitledi! Bıçakçı ailesi DNA sonuçları ile yüzleşiyor
Bir Sevdadır izleyici ekrana kilitledi! Bıçakçı ailesi DNA sonuçları ile yüzleşiyor
GİRİŞ 06.02.2024 17:22 GÜNCELLEME 06.02.2024 17:22

Etkileyici hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Bir Sevdadır dizisi, 7 Şubat Çarşamba (yarın) günü ikinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Yayınlanan ilk bölümüyle büyük ses getiren "Bir Sevdadır", Yeşil'in (Sude Zülal Güler) çocuklarının geleceğini kurtarmak için yıllardır planladığı hayatının, ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı'nın (Feyyaz Şerifoğlu) hayatıyla kesişerek beklenmedik bir yola girmesini konu alıyor. 

BİR SEVDADIR 2. BÖLÜM ÖZETİ

Tufan Dağlıca'nın Bıçakçı Konağı'nın kapısında Yeşil'i almaya gelmesiyle başlayan olaylar, Yeşil'in serenderde Ersin'e çocukların Ünal'dan olduğunu açıklamasıyla derinleşiyor. Yasin’in ise bu açıklamayı duyup duymadığı merak konusudur. 
Bıçakçı konağının kapısına dayanan Tufan Dağlıca, Yeşil’i alabilecek mi? 
Çocukların Ersin’den olup olmadığından emin olmak isteyen Bıçakçılar, DNA testini yaptırınca çıkan sonuçla yüzleşebilecek mi? 

Çocukların kendisinden olduğundan şüphelenen Ünal, harekete geçecek mi? 'Bir Sevdadır” 2. bölümüyle 7 Şubat Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak