Serkay Tütüncü kimdir ve kaç yaşındadır? Kusursuz Kiracı 'Yakup' Serkay Tütüncü dizileri…

Fox Tv ekranında seyirci ile buluşan Kusursuz Kiracı dizisinde Yakup Ortaç karakterini oynayan Serkay Tütüncü, oyunculuk performansı ile adından söz ettirdi. Peki Serkay Tütüncü kimdir? İzleyiciler, Serkay Tütüncü'nün nereli olduğunu ve yaşını da merak etti. Diğer yandan ünlü oyunun oynadığı diziler araştırıldı. İşte araştıranlar için Serkay Tütüncü biyografisi...

Serkay Tütüncü kimdir ve kaç yaşındadır? Kusursuz Kiracı 'Yakup' Serkay Tütüncü dizileri…
Serkay Tütüncü kimdir ve kaç yaşındadır? Kusursuz Kiracı 'Yakup' Serkay Tütüncü dizileri…
GİRİŞ 06.09.2022 10:09 GÜNCELLEME 06.09.2022 10:09

Serkay Tütüncü 7 Şubat 1991'de İzmir'in Tire ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Arnavut'tur. Şimdilerde 31 yaşındadır.

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Ege Üniversitesi'nden mezun oldu. Daha sonra Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nu başarı ile tamamladı. Eğitim hayatından sonra profesyonel rüzgar sörfü (windsurf) yapmaya başladı. 

Yaklaşık 13 sene boyunca rüzgar sörfü yaptı.  İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında yer aldı. 

SERKAY TÜTÜNCÜ SURVİVOR

Serkay Tütüncü, 2016'da TV8 ekranında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında katıldı. Gönüllüler takımında mücadele verdi ve Gönüllüler şampiyonu oldu. Finalde Atakan Arslan ile yarışan Tütüncü, Survivor 2016'nın 2'cisi oldu.

Serkay Tütüncü Survivor

SERKAY TÜTÜÜCNÜ OYUNCULUK HAYATI 

Survivor yarışmasından sonra ülkede tanınır hale gelen Serkay Tütüncü, programın ardından Para Bende programının sunuculuğunu yaptı. Daha sonra İnsanlık Suçu projesinde yer alan Tütüncü ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Daha sonra Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk dizisinde yardımcı karakterde oynadı. Ardından yine Bay Yanlış dizisinde boy gösterdi. 2021'de ise Fox TV'nin beğeni toplayan dizisi Masumiyet'te başrol oynadı. 

Şimdilerde ise Fox TV ekranında seyirci ile buluşan Kusursuz Kiracı dizisinde oynamaktadır. Dizide Yakup Ortaç karakterine hayat vermektedir. 

Kusursuz Kiracı oyuncuları kimdir? Kusursuz Kiracı ne zaman?Kusursuz Kiracı oyuncuları kimdir? Kusursuz Kiracı ne zaman?

Serkay Tütüncü biyografisi

SERKAY TÜTÜNCÜ DİZİLERİ 

  • 2018 - İnsanlık Suçu

  • 2019-2020 - Afili Aşk

  • 2020 - Bay Yanlış

  • 2021 - Masumiyet 

  • 2022 - Hayaller ve Hayatlar

  • 2022 - Kusursuz Kiracı 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL