Kusursuz Kiracı 'Mona' Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz nereli?

Kusursuz Kiracı dizisinde Mona karakterini oynayan Dilan Çiçek Deniz oyunculuk performansı ile adından söz ettirdi. Peki Dilan Çiçek Deniz kimdir ve kaç yaşındadır? Oynadığı dizilerle dikkatleri üzerine çeken Dilan Çiçek Deniz biyografisi ve hayatına ilişkin tüm detaylar haberimizde...

Kusursuz Kiracı 'Mona' Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz nereli?
Kusursuz Kiracı 'Mona' Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz nereli?
GİRİŞ 13.09.2022 10:14 GÜNCELLEME 13.09.2022 10:14

Dilan Çiçek Deniz 28 Şubat 1995'te Sivas'ta dünyaya geldi. Aslen Sivaslı'dır. Annesinin adı Hale, babasının adı Orhan'dır. Annesi de babası da öğretmendir. Şimdilerde 27 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Sivas'ta geçiren Dilan Çiçek Deniz, henüz 5 yaşındayken anne ve babası boşandı. İlk ve orta öğreniminin ardından liseye devam ettiği dönemde, tiyatro alanına yöneldi. 3 sene boyunca tiyatro eğitimi aldı. Bu yıllarda katıldığı liseler arası tiyatro yarışmasında başarı elde etti.

Kusursuz Kiracı 'Leyla' Melisa Döngel kimdir? Melisa Döngel'e ne oldu? Melisa Döngel babası...Kusursuz Kiracı 'Leyla' Melisa Döngel kimdir? Melisa Döngel'e ne oldu? Melisa Döngel babası...

Dilan Çiçek Deniz

15 YAŞINDA ŞİİR KİTABI ÇIKARDI

Liseye başladığı dönemde tiyatroya duyduğu ilgi gibi edebiyata da ilgi duyuyordu. Daha küçük yaşlardan itibaren yazmaya başladığı şiirlerini bir araya toplamaya karar verdi. Henüz 15 yaşındayken de 'Güneşi Annem Sanırdım' isimli kitap çıkardı. 

EĞİTİM HAYATI

Liseden sonra Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü'ne başladı. Ancak bu bölümde istediğini bulamayan Deniz, daha sonrasında İstanbul Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü'nde eğitim hayatına devam etti. 

TÜRKİYE GÜZEL SEÇİLDİ

Üniversite yıllarında Miss Turkey Güzellik Yarışması'na katıldı. 2014'te gerçekleşen Yarışmada 2'incilik elde etti. Daha sonraki yılda ise Miami'de tertip edilen Kainat Güzellik Yarışması'na Türkiye'yi temsilen katıldı. 

Serkay Tütüncü kimdir ve kaç yaşındadır? Kusursuz Kiracı 'Yakup' Serkay Tütüncü dizileri…Serkay Tütüncü kimdir ve kaç yaşındadır? Kusursuz Kiracı 'Yakup' Serkay Tütüncü dizileri…

Dilan Çiçek Deniz biyografisi

KARİYERİ

Katıldığı güzellik yarışmasında dikkatleri üzerine çekmeye başaran Dilan Çiçek Deniz oyunculuk kariyerine yine aynı yılda adım attı. Kamera önündeki ilk oyunculuk deneyimini Balayı filmi ile yaşadı. 

Rol aldığı ilk televizyon dizisi ise Tatlı Küçük Yalancılar oldu. 2015'te oynadığı bu dizinin ardından Güneşin Kızları dizisinde yardımcı oyuncu, Bodrum Masalı'nda başrol oyuncusu olarak yer aldı. 

En son Show TV ekranında seyirci ile buluşan Alev Alev dizisinde boy gösteren oyuncu Dilan Çiçek deniz, şimdilerde ise Fox TV'de yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisinde başrol oynamaktadır. Dizide Manolya Ünkap (Mona) karakterini canlandırmaktadır. 

Kusursuz Kiracı oyuncuları kimdir? Kusursuz Kiracı uyarlama mı? Kusursuz Kiracı konusuKusursuz Kiracı oyuncuları kimdir? Kusursuz Kiracı uyarlama mı? Kusursuz Kiracı konusu

Dilan Çiçek Deniz oynadığı diziler

DİLAN ÇİÇEK DENİZ FİLMLERİ VE TV DİZİLERİ

  • 2014 - Balayı (film)

  • 2015 - Tatlı Küçük Yalancılar (dizi)

  • 2015-2016 - Güneşin Kızları (dizi)

  • 2016-2017 - Bodrum Masalı (dizi)

  • 2017-2019 - 2021 - Çukur (dizi)

  • 2020 - Yarım Kalan Aşklar (internet dizisi)

  • Yarına Tek Bilet (internet dizisi)

  • 2020-2021 Alev Alev (dizi)

  • 2022- Kusursuz Kiracı (dizi)

  • 2022- Aniden (film)

  • Gidenler (internet dizisi)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL