Özgü Kaya kimdir ve kaç yaşındadır? Üç Kız Kardeş 'Türkan' Özgü Kaya oynadığı diziler

Kanal D ekranlarının sevilen aile dizisi Üç Kız Kardeş'te Türkan karakterini oynayan Özgü Kaya'nın hayatı merak konusu oldu. Peki Özgü Kaya kimdir? Seyircilerin büyük bir kısmı Özgü Kaya'nın yaşını merak ediyor. İşte araştıranlar için Özgü Kaya biyografisi ve hayatı hakkında tüm bilinmeyenler...

Özgü Kaya kimdir ve kaç yaşındadır? Üç Kız Kardeş 'Türkan' Özgü Kaya oynadığı diziler
Özgü Kaya kimdir ve kaç yaşındadır? Üç Kız Kardeş 'Türkan' Özgü Kaya oynadığı diziler
GİRİŞ 20.09.2022 16:01 GÜNCELLEME 20.09.2022 16:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Özgü Kaya 5 Şubat 1996'da İstanbul'da dünyaya geldi. Annesinin adı Ümmü, babasının adı Ercan'dır. 2 çocuklu bir ailenin ferdidir. Şimdilerde 26 yaşındadır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından Güzel Sanatlar Lisesi'ni tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. Eğitim hayatının ardından oyunculuğa adım attı.

İclal Aydın kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? 4 kere evlenen İclal Aydın'ın eşleri kim? İclal Aydın kitapları...İclal Aydın kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? 4 kere evlenen İclal Aydın'ın eşleri kim? İclal Aydın kitapları...

Özgü Kaya

İlk oyunculuk deneyimini Adı Efsane dizisi ile yaşadı. Bu dizideki oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kaya, sonrasında da birçok yapımda rol aldı. 

2018-2019 arasında  Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde boy gösterdi. 2019'da ise ATV'de yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde Sevda karakterini oynadı. 

Şimdilerde ise Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde rol almaktadır. Dizide Türkan karakterine hayat vermektedir. 

Üç Kız Kardeş oyuncuları kimdir? Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları (tüm kadro) Üç Kız Kardeş oyuncuları kimdir? Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları (tüm kadro)

Oyuncu Özgü Kaya

ÖZGÜ KAYA DİZİLERİ

  • 2017 - Adı Efsane (dizi)

  • 2018-2019 - Mehmetçik Kut'ül Amare (dizi)

  • 2019 - Kimse Bilmez (dizi)

  • 2021 - Ex Aşkım (internet dizisi)

  • 2022 - Üç Kız Kardeş (dizi)

Almila Ada kimdir ve kaç yaşındadır? Almila Ada dizileri...Almila Ada kimdir ve kaç yaşındadır? Almila Ada dizileri...

Özgü Kaya biyografisi

YORUMLAR 1
  • semihcan 1 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir kız çok güzel rol yapıyor çok para kazanıyordur
    Cevapla