Üç Kız Kardeş 'Rüçhan' Veda Yurtsever kimdir? Eşi kim? Veda Yurtsever filmleri ve tv dizileri

Üç Kız Kardeş'te Rüçhan'ı oynayan Veda Yurtsever'in eşi Güldür Güldür Show oyuncularından. İşte Veda Yurtsever hayatı ve biyografisi...

Üç Kız Kardeş 'Rüçhan' Veda Yurtsever kimdir? Eşi kim? Veda Yurtsever filmleri ve tv dizileri
Üç Kız Kardeş 'Rüçhan' Veda Yurtsever kimdir? Eşi kim? Veda Yurtsever filmleri ve tv dizileri
GİRİŞ 20.09.2022 10:02 GÜNCELLEME 20.09.2022 10:02

Veda Yurtsever 23 Ocak 1969'da Bingöl'de dünyaya geldi. Aslen Bingöllü'dür. Şimdilerde 53 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Bingöl'de geçirdi. Sonraki yıllarda ise Diyarbakır'da ikamet etti. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda eğitim aldı. Eskişehir Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. 

Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa oldukça meyilliydi. Ancak ailesi bu mesleğe sıcak bakmıyordu. Buna rağmen tiyatro oyunlarında yer almaya devam etti. İstanbul Devlet Tiyatrosu, Ankara Devlet Tiyatrosu ve Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda sahne aldı. 

İclal Aydın kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? 4 kere evlenen İclal Aydın'ın eşleri kim? İclal Aydın kitapları...İclal Aydın kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? 4 kere evlenen İclal Aydın'ın eşleri kim? İclal Aydın kitapları...

Veda Yurtsever

Bir dönem İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda yönetmen yardımcısı olarak görev yaptı. Bir dönem ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Tiyatro Bölümünde eğitmenlik yaptı. 

Kamera önünde oyunculuk performansı sergilemesi ise 2006'yı buldu. Yıllar içinde tiyatroda rol alan Yurtsever İpek, ilk dizi deneyimini İki Ailesi dizisi ile yaşadı. Ardından da Esrarlı Gözler isimli sinema filminde boy gösterdi. Ardından çok sayıda dizi ve filmde oynadı. 

En son 2020'de Babil dizisinde rol alan oyuncu, şimdilerde Kanal D ekranında seyirci ile buluşan Üç Kız Kardeş dizisinde rol almaktadır. Dizide Rüçhan karakterine hayat vermektedir. 

Üç Kız Kardeş oyuncuları kimdir? Üç Kız Kardeş  nerede çekiliyor? Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları...Üç Kız Kardeş oyuncuları kimdir? Üç Kız Kardeş nerede çekiliyor? Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları...

Veda Yurtsever oynadığı diziler

VEDA YURTSEVER FİLMLERİ VE TV DİZİLERİ

  • 2006 - İki Aile (dizi)

  • 2008 - Esrarlı Gözler (sinema filmi)

  • 2008 - Issız Adam (sinema filmi)

  • 2010-2012 - Fatmagül'ün Suçu Ne? (dizi) 

  • 2012 - Htr2b Dönüşüm (sinema filmi)

  • 2012-2013 - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (dizi) 

  • 2014 - Beyaz Karanfil (dizi) 

  • 2015-2018 - Kırgın Çiçekler (dizi) 

  • 2019 - Zengin ve Yoksul (dizi)

  • 2020 - Babil (dizi) 

  • 2021 - Alev Alev

  • 2022 - Üç Kız Kardeş (dizi)

Üç Kız Kardeş 'Türkan' Özgü Kaya kimdir ve kaç yaşındadır? Özgü Kaya dizileriÜç Kız Kardeş 'Türkan' Özgü Kaya kimdir ve kaç yaşındadır? Özgü Kaya dizileri

VEDA YURTSEVER EŞİ

Veda Yurtsever 1998'de ünlü oyuncu Mahir İpek ile evlendi. Bu evliliğinden Söz adında bir çocuğu dünyaya geldi. 20 yıl boyunca devam eden birliktelikleri 2018'deki boşanma ile son buldu. 

Almila Ada kimdir ve kaç yaşındadır? Almila Ada dizileri...Almila Ada kimdir ve kaç yaşındadır? Almila Ada dizileri...

Mahir İpek ve Veda Yurtsever

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL