Almila Ada kimdir ve kaç yaşındadır? Almila Ada dizileri...

Barış Akarsu filminde başrol oynayacağı belli olan Almila Ada, bu gelişmenin ardından ülkede gündem oldu. Bunun üzerine Almila Ada'nın hayatı araştırılmaya başlandı. Almila ada'nın kaç yaşında olduğu ve hangi dizilerde oynadığı merak edildi. İşte Almila Ada biyografisi...

Almila Ada kimdir ve kaç yaşındadır? Almila Ada dizileri...
Almila Ada kimdir ve kaç yaşındadır? Almila Ada dizileri...
GİRİŞ 07.06.2022 11:38 GÜNCELLEME 07.06.2022 11:38

Almila Ada 4 Ağustos 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Tam adı Almila Ada Bayazıtoğlu'dur. Gazetesi bir babanın, öğretmen bir annenin kızıdır. Şimdilerde 27 yaşındadır. 

Çocukluk döneminin bir kısmını İstanbul'da, bir kısmını ise Rusya'da geçirdi. Küçük yaşlardan itibaren baleye oldukça ilgiliydi. Öncesinde, profesyonel eğitim aldığı bale yarışmasına katıldı ve başarı elde etti.

Almila Ada

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu.  Daha sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde tam zamanlı olarak bale eğitimi aldı. Bir dönem ise Londra'da bulunarak burada bale eğitimi aldı. 

İlk oyunculuk deneyimini 2014'te Star Tv ekranında yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi ile yaşadı. Daha sonra, Kırgın Çiçekler ve Adı Efsane dizilerinde boy gösterdi. Asıl çıkışını Cennetin Gözyaşları dizisi ile yaşadı. 

2020'de The Strange Story of a Shining Pearl isimli kısa filmde oyunculuk performansı sergiledi. Rol aldığı bu film ABD'de düzenlenen Queen Palm International Film Festivali'nde 'En İyi Sinematografi', 'En İyi Kısa Film' ve 'En İyi Müzik' dallarında ödüller aldı. 

Almila Ada biyografisi

PİLATES MERKEZİ KURDU

Almila Ada, bir yandan oyunculuk kariyerine devam ederken diğer yandan da dergilere modellik yapmaktadır. Diğer yandan ise, 2018'de bir pilates merkezi kurdu. Burada fitness eğitmeni olarak görev yapmaktadır. 

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNDE VE BARIŞ AKARSU FİLMİNDE!

Birçok dizide ve televizyon programında konuk olarak yer aldı. Şimdilerde ise Kanal D ekranında seyirci ile buluşan Üç Kız Kardeş dizisinde başrol oynamaktadır. Bu dizide lise çağlarındaki Dönüş karakterini canlandırmaktadır. 

Ayrıca Almila Ada, yakın zamanda vizyona girmesi planlanan, ünlü sanatçı Barış Akarsu'nun hayatının anlatıldığı biyografi filminde de başrol oynayacaktır. 

Barış Akarsu filminin başrolü için karar verildi! Aslı Bekiroğlu'nun yerine...Barış Akarsu filminin başrolü için karar verildi! Aslı Bekiroğlu'nun yerine...

Almila Ada oyandığı diziler

ALMİLA ADA DİZİLERİ

  • 2014 - Kaderimin Yazıldığı Gün (Dizi)

  • 2016 - Kırgın Çiçekler  (Dizi)

  • 2017 - Adı Efsane  (Dizi)

  • 2017-2018 - Cennet'in Gözyaşları  (Dizi)

  • 2018 - Bir Deli Rüzgar  (Dizi)

  • 2019-2020 - Güvercin Zülüf  (Dizi)

  • 2020 - The Strange Story of a Shining Pear (Kısa film)

  • 2021 - Menajerimi Ara  (Dizi)

  • 2022 - Son Parti Birsu (Film)

  • 2022 - Üç Kız Kardeş  (Dizi)

  • 2022 - Yakında Barış Akarsu Merhaba (Film)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL