Barış Akarsu filminin başrolü belli oldu! Aslı Bekiroğlu'nun yerine...

Barış Akarsu filminde oynayacak yeni isim belli oldu. Aslı Bekiroğlu'nun beklenmedik ayrılığının ardından, yerine oynayacak isim üzerine düşünülüyordu. Yapım şirketi kararını verdi, belirsizlik son buldu. İşte konuya ilişkin detaylar...

Barış Akarsu filminin başrolü belli oldu! Aslı Bekiroğlu'nun yerine...
Barış Akarsu filminin başrolü belli oldu! Aslı Bekiroğlu'nun yerine...
GİRİŞ 09.06.2022 09:13 GÜNCELLEME 09.06.2022 09:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Barış Akarsu filminin çekimlerinin başlayacağı şu günlerde, filmde başrol krizi yaşandı. Barış Akarsu'nun kız arkadaşını oynayacak olan Aslı Bekiroğlu'nun verdiği röportaj sonrasında ortalık karıştı. Sosyal medyada gelen tepkiler üzerine filmden ayrılan Aslı Bekiroğlu'ndan boşalan role kimin geleceği merakla bekleniyordu. O isim belli oldu. 

Barış Akarsu ve Barış Akarsu'yu oynayacak İsmail Ege Şaşmaz

2007'de, henüz 28 yaşındayken hayat veda eden Barış Akarsu'nun acı ölümü film haline getiriliyor. Biyografi filmimin başrolünde Barış Akarsu'yu İsmail Ege Şaşmaz'ın oynayacağı öğrenildi. Öte yandan Barış Akarsu'nun kız arkadaşını oynayacak olan Aslı Bekiroğlu'nun projeden çekilmesi üzerine, o rol için bir belirsizlik oluştu. 

Kim Milyoner Olmak İster'deki soru ağızları açık bıraktı! Kuraklığın bitmesi için evlendirilen...Kim Milyoner Olmak İster'deki soru ağızları açık bıraktı! Kuraklığın bitmesi için evlendirilen...

ASLI BEKİROĞLU'NUN YERİNE ALMİLA ADA OYNAYACAK

Projeye veda etmek zorunda kalan Aslı Bekiroğlu'nun ayrılığı sonrasında, filmde rol alacak oyuncu belli oldu. Barış Akarsu filmi için, şimdilerde Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan Almila Ada ile anlaşıldı. 

Almila Ada kimdir ve kaç yaşındadır? Almila Ada dizileri...Almila Ada kimdir ve kaç yaşındadır? Almila Ada dizileri...

Almila Ada

ASLI BEKİROĞLU NEDEN AYRILMIŞTI?

Aslı Bekiroğlu, bir ödül töreninde verdiği röportaj esnasında Barış Akarsu filmine dair soruları yanıtladı. Basın mensuplarının sorduğu 'Barış Akarsu'nun trajik bir ölümü oldu. Ne söylemek istersiniz?" sorusuna adeta dalga geçerek cevap verdi. Ölümle alaycı bir tavırla yaklaşan aslı Bekiroğlu, sosyal medyada büyük bir tepki topladı. Özellikle Barış Akarsu hayranları Bekiroğlu'nun bu filmde rol almaması gerektiğini savundu. Bunun üzerine oyuncu Bekiroğlu projeden ayrıldı. 

Aslı Bekiroğlu'nu işinden oldu! Artık Barış Akarsu'nun filminde oynamayacakAslı Bekiroğlu'nu işinden oldu! Gazetecilere verdiği cevap...

Aslı Bekorğlu

FİLMİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Filmin kadrosunda, İsmail Ege Şaşmaz, Almila Ada, şimdilerde Yargı dizisinde rol alan Hüseyin Avni Danyal, en son Masumlar Apartmanı'nda oynayan Metin Coşkun, Aslıhan Kapanşahin, Burak Satıbol ve Aytaç Uşun gibi isimler yer alıyor. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ASLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Johnny Deep daha iyi olurdu başrol için
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti