Destan'ın yıldızından kötü haber! Elif Doğan annesini kaybetti…

Destan dizisinde oyunculuk performansı sergileyen Elif Doğan, annesinin vefat haberi ile sarıldı. Doğan, ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Genç oyuncu Elif Doğan'ın annesinin vefatı, duyanları bir hayli üzdü. İşte konuya ilişkin detaylar...

Destan'ın yıldızından kötü haber! Elif Doğan annesini kaybetti…
Destan'ın yıldızından kötü haber! Elif Doğan annesini kaybetti…
GİRİŞ 11.06.2022 19:03 GÜNCELLEME 11.06.2022 19:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV ekranında yayınlanan tarih dizisi Destan'da rol alan ünlü oyuncu  Elif Doğan'dan kötü haber geldi. Dizide, Tutkun rolü ile adından söz ettiren oyuncu Doğan'ın annesi Dilek Doğan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. 

İlyas Salman'ın İbrahim Tatlıses'e söyledikleri olay oldu: Ahır mı daha rahat kral daireleri mi?İlyas Salman'ın İbrahim Tatlıses'e söyledikleri olay oldu: Ahır mı daha rahat kral daireleri mi?

Elif Doğan

2016'dan, Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile oyunculuğa merhaba diyen, ardından çok sayıda dizi ve filmde oynayan Elif Doğan en son Destan'da rol alıyordu. 27 yaşındaki oyuncu annesini kaybetti. 

Elif Doğan, annesi Dilek Doğan ve kardeşi Ayşe Doğan

Genç yaşında annesini toprağa vermek zorunda kalan Doğan, acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Doğan, paylaşımına 'Pamuk annemi kaybettik' notunu ekledi. 

Elif Doğan'ın annesinin cenazesi, bugün ikindi namazı ile birlikte Rami Hacı Ali Paşa Camii'nde kılınacak. Daha sonra Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

Elif Doğan'ın paylaşımı

ELİF DOĞAN'A DESTEK MESAJI

Doğan'ın bu paylaşımının ardından kendisine destek mesajları yağdı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Elif Doğan'ın acısını paylaştı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Üsküdarlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah gani gani rahmet eylesin Mekânı cennet olsun inşaallah
    Cevapla
  • Erol Ç. 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor