İlyas Salman'ın İbrahim Tatlıses'e söyledikleri olay oldu: Ahır mı daha rahat kral daireleri mi?

İlyas Salman, katıldığı bir programda İbrahim Tatlıses itirafı ile gündem oldu. Tatlıses'e "Ahır mı daha rahat kral daireleri mi?" dediğini ifade eden Salman'ın bu sözleri oldukça konuşuldu. Salman ayrıca, İbrahim Tatlıses'in kendisini ayağına çağırmadığını, ayağına geldiğini de belirtti. İşte konuya ilişkin detaylar...

İlyas Salman'ın İbrahim Tatlıses'e söyledikleri olay oldu: Ahır mı daha rahat kral daireleri mi?
İlyas Salman'ın İbrahim Tatlıses'e söyledikleri olay oldu: Ahır mı daha rahat kral daireleri mi?
GİRİŞ 09.06.2022 09:02 GÜNCELLEME 09.06.2022 09:02
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Yeşilçam'ın tanınan isimlerinden biri olan İlyas Salman yaptığı çarpıcı açıklamalar ile sosyal medyanın gündemine oturdu. İbrahim Tatlıses'e söylediklerini anlatan İlyas Salman'ın ifadeleri şaşkınlık oluşturdu. Salman, ahır ve kral dairesi benzetmeleri ile adından söz ettirdi. 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yayınlanan bir programa konuk olan sanatçı İlyas Salman, verdiği bilgilerle adeta dinleyenleri şoke etti. İbrahim Tatlıses ile arasında geçen bir diyaloğun detaylarını anlatan Salman, "Bana desen ki ahır mı daha rahattı kral daireleri mi" sözleri ile adeta programa damga vurdu. 

İlyas Salman son hali

"AYAĞIMIZA ÇAĞIRACAĞIMIZA AYAĞINA GİDELİM"

Salman, İbrahim Tatlıses'in vurulmadan önceki yıllarda devam ettirdiği İbo Show için konuk olarak kendisini düşündüğünü şu sözlerle anlattı:

Demiş ki İlyas Salman'ı çağıralım. Sonra düşünmüş, demiş ki "Ya benden önce şöhret oldu, benden önce sanatçı oldu. Ben pavyonlarda türkü okuyorken, o sinema yapıyordu, tiyatro yapıyordu. "Ayağımıza çağıracağımıza ayağına gidelim." demiş.

Sanatçı Salman, bu olayı, İbrahim Tatlıses'in 'ince tarafı' olarak değerlendirdi. 

İlyas Salman gençliği

"PARAMIN HESABINI YAPACAK MATEMATİKÇİ BULAMIYORUM"

Salman'ın ifadesine göre, İbo Show ekibi, programa konuk düşüncesinden sonra düşündükleri gibi İlyas Salman'ın evine gitti. Çekimlerin ardından ise İbrahim Tatlıses Salman'a şu ifadeleri kullandı:

İlyas Bey, ben şuanda paramın hesabını yapacak matematikçi bulamıyorum. Sen 8 katlı bir apartmanın 4. katında bir dairede oturuyorsun.

İbo Show

"AHIR MI, KRAL DAİRESİ Mİ?"

Bu konuşmanın üzerine İlyas Salman, Tatlıses'e şu cevabı verdiğini belirtti: 

Dedim ki, ben Malatya'nın Arguvan ilçesinde Gecekondu Köyü'nde ahırda da yattım. New York'ta ünlü bir otelde kral dairesinde de kaldım. Amsterdam'da da bir otelde kral dairesinde kaldım. Tokyo'ya ünlü bir otelde suit kral dairesinde de kaldım. Bana desen ki ahır mı daha rahattı kral daireleri mi daha rahattı seçemem. Çünkü insan uyuduktan sonra duvarları göremiyor. Nerede yattığın değil kiminle yattığın önemli. 

İbrahim Tatlıses

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 26
  • Alper Tunga 1 yıl önce Şikayet Et
    Reklam kokan hareketler bunlar
    Cevapla
  • Adam⁰⁰⁷ 1 yıl önce Şikayet Et
    Fakirlik edebiyatının yanında aşağıdayim ayakları yapıp aslında tepeden bakan matematikteki yeri eksi olan gereksiz bir adam bence yine de tavezu gösterip Allahtan hidayet diliyorum
    Cevapla
  • Adnan Polatcan 1 yıl önce Şikayet Et
    İlyas Salman ölürse kim fark eder? ateist olduğundan pek kimsenin umrunda olmayacağını düşünüyorum. Dünyadaki rahatın kaç kuruşluk değeri var?
    Cevapla
  • Bhahs 1 yıl önce Şikayet Et
    Ilyas nasil soru ya tabiki Kral dairesi sende kafayi buldun galiba sacma sorular
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ateist İlyas..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Cep telefonlarında düşük fiyat tehlikesi! Piyasanın altında satıyorlar