İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü: Ahmak oğlu ahmaktır!

İbrahim Tatlıses'in twitter hesabı üzerinden Babalar Gününe ilişkin yaptığı paylaşım oldukça konuşuldu. Paylaşımında sert kelimeler tercih eden İbrahim Tatlıses, gündem oldu. Bazı kimseleri işaret eden Tatlıses "Ahmak oğlu ahmaktır" kelimeleri ile adından söz ettirdi. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü: Ahmak oğlu ahmaktır!
İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü: Ahmak oğlu ahmaktır!
GİRİŞ 22.06.2022 14:07 GÜNCELLEME 22.06.2022 14:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İbrahim Tatlıses, Babalar Gününde açtı ağzını yumdu gözünü. Twitter hesabı üzerinden Babalar Günü paylaşımı yapan ünlü sanatçı, 'Ahmaktır' sözleri ile adından söz ettirdi. Tatlıses'in sözlerine yanıt da gecikmedi.

İbrahim Tatlıses

İlyas Salman'ın İbrahim Tatlıses'e söyledikleri olay oldu: Ahır mı daha rahat kral daireleri mi?İlyas Salman'ın İbrahim Tatlıses'e söyledikleri olay oldu: Ahır mı daha rahat kral daireleri mi?

70 yaşındaki ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 19 Haziran'da, Babalar Günü kutlamalarının devam ettiği saatlerde, twitterdan bir paylaşım yaptı. Tatlıses, yaptığı paylaşımda, babaların kıymetini bilmeyen evlatlara seslendi. Kıymet bilmeyen evlatlara ise "Ahmak oğlu ahmaktır" dedi. 

İşte İbrahim Tatlıses'in yaptığı o paylaşım:

Baba candır, babanın kıymetini bilmeyenler Ahmak oğlu ahmaktır.

İbrahim Tatlıses'in twitter paylaşımı

İBRAHİM TATLISES'E ESKİ EŞİNDEN YANIT GELDİ

İbrahim Tatlıses'in bu paylaşımın üzerine, eski eşi ve Ahmet Tatlıses'in annesi Adalet Sara'dan imalı bir paylaşım geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı gibi, Adalet Sara da ünlü müzisyenin paylaşımının oğlu Ahmet'e yönelik olarak yorumladı.

Adeta oğlunu savunmaya alan Adalet Sara ise, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bugün Babalar Günü’ymüş… Hangi babaların günü kutlu olsun" dedi.

Sara, açıklamasının devamında, "Kız-oğlan, üvey-öz ayrımı yapmadan sevgisini kuruşunu pay edenlerin… ‘Namus davası’ diye annesine, kızına, karısına hayatı zindan etmeyenlerin! Evladının derdiyle dertlenen, mutluluğuyla mutlananların. Kendisi ferahlık içinde, evladını bedbahtlıkla yaşatmayanların. Kendisinin olmasa da, baba şefkatiyle evladıymış gibi evlat büyütenlerin. Bugün Babalar Günü’ymüş… Hangi Babaların günü kutlu olsun? Hayat yükü omuzunda olan… Babadan yetim kalmışların, baba gibi baba olanların ve… Baba gibi annelerin günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı. 

Adalet Sara ve Ahmet Tatlıses

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İbo haklı
    Cevapla
  • uveys 1 yıl önce Şikayet Et
    yaziklar olsun bu ibo iyice gozumden dustu sanki 100 yil daha yaşayacak
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    yuz yasina gelmis daha aile kavgasi yapiyor paran olmasa para kavgasi derim insan utanir ya bu yasina gelip kendi ailesi ile durmadan kavga eden birisi burda ne kadar ømrun var son zamanlarin ailen ile gecir iyi yasa amma nerde
    Cevapla
  • Yahşi 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalat hanım bunu diyorsa elbette haklılık tarafı vardır, değilse neden durup dururken sitem eden İbo’ya bu lafları söylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı