Mahsun Kırmızıgül'ün istediği konser ücreti dudak uçuklattı ! Yılbaşı konseriyle reytingler çakılmıştı

Uzun yılların ardından yılbaşı gecesi konser vererek sahneye dönen Mahsun Kırmızıgül, yayınlandığı kanalın reytinglerini düşürmüştü. Şimdi de Bodrum'da konser vermeye hazırlanan Mahsun Kırmızıgül'ün yapacağı performans için istediği ücretle adeta dudak uçuklattı. İbrahim Tatlıses ile de rekabet edeceği söylenilen Mahsun Kırmızıgül'ün konser ücreti ve konuyla ilgili diğer detaylar haberimizde...

Mahsun Kırmızıgül'ün istediği konser ücreti dudak uçuklattı ! Yılbaşı konseriyle reytingler çakılmıştı
Mahsun Kırmızıgül'ün istediği konser ücreti dudak uçuklattı ! Yılbaşı konseriyle reytingler çakılmıştı
GİRİŞ 24.06.2022 14:00 GÜNCELLEME 24.06.2022 14:00
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de konser veren Mahsun Kırmızıgül, yeniden bir konser hazırlığına başladı. Mahsun Kırmızıgül'ün konser ücreti ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Diğer yandan İbrahim Tatlıses'in de, Mahsun Kırmızıgül'ün konser vereceği mekana yakın bir yerde sahne alacak olması da soru işaretleri oluşturdu. 

Mahsun Kırmızıgül kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? 22 çocuklu ailesi...Mahsun Kırmızıgül kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? 22 çocuklu ailesi...

Ünlü müzisyen Mahsun Kırmızıgül, 25 Haziran gecesi Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alan ünlü bir restoranda konser verecek. Hazırlıklarının devam ettiği bilinen konser için Kırmızıgül'ün istediği ücret duyanlara "Yok artık" dedirtti. 

MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN KONSER ÜCRETİ... 

Posta'da yer alan habere göre, Mahsun Kırmızıgül, 25 Haziran'da gerçekleşecek konseri için 4 Milyon Türk Lirası talep etti. Talebi kabul edilen Kırmızıgül verdiği konser karşılığında 4 milyon alacak. 

Mahsun Kırmızıgül konseri

5 MİLYON ALDIĞI KANALIN REYTİNGLERİNİ DÜŞÜRDÜ

Uzun yıllar boyunca sahnelerden uzak kalan, 31 Aralık 2022 gecesi Show TV'de yayınlanan bir programla sahneye geri dönen Mahsun Kırmızıgül düşük reytingle kanalın istediği etkiyi verememişti. 5 milyon TL aldığı bu yılbaşı gecesi Show TV için büyük hayal kırıklığı olmuştu. 

Mahsun Kırmızıgül'ün konser verdiği programın izlenmeme nedeni ise, terör örgütlerine yaptığı savunucu yorumlar ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne eleştiriler olarak değerlendirilmişti. 

Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok! 5 milyon lira aldığı gecenin sonu...Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok! 5 milyon lira aldığı gecenin sonu...

AYNI GECE İBRAHİM TATLISES DE SAHNE ALACAK

Alınan bilgiye göre, Mahsun Kırmızıgül'ün sahne alacağı akşam, hemen yanında bulunan mekanda da ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses konser verecek. Birçok sosyal medya kullanıcısı, bu durumu rekabet olarak değerlendirdi. 

İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü! 'Ahmak oğlu ahmaktır'İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü! "Ahmak oğlu ahmaktır"

İbrahim Tatlıses

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 60
  • Nsg 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları demokrasi var diyor da demokrasi var sen muhalefeti veya hükümeti elestir ama devleti asla!
    Cevapla
  • Zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlari okudukca özülüyorum biraz demokrasiye dönün hepimiz BU topraklarda doģduk ayrim yapmayin
    Cevapla
  • Gggg 1 yıl önce Şikayet Et
    2 kelimeyi bi araya getiremeyen bir sürü yorum sahibi mahsun gibi bir sanatçıya çok ça laf etmiş ilginç
    Cevapla
  • Ercan 58 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun konserine para verende tövbe akıl Yok
    Cevapla
  • Hghkkjj 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede belli konuma gelmiş kişilere dokunulmazlık var sanırım laik kişilere özel demokratik hukuk devletimiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı