Çukur'un Uluç Reis'i Serhat Özcan evlendi! Serhat Özcan'ın eşi...

Çukur dizisindeki Uluç Reis karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Serhat Özcan dünya evine girdi. Serhat Özcan'ın eşi bir hayli merak konusu oldu. İşte Serhat Özcan'ın eşi...

Çukur'un Uluç Reis'i Serhat Özcan evlendi! Serhat Özcan'ın eşi...
Çukur'un Uluç Reis'i Serhat Özcan evlendi! Serhat Özcan'ın eşi...
GİRİŞ 19.06.2022 18:37 GÜNCELLEME 19.06.2022 20:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir Demet Tiyatro'daki performansı ile ünlenen, Çukur, Vatanım Sensin, Cennet Mahallesi, Öyle bir Geçer Zamanki gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Serhat Özcan dünya evine girdi. Ünlü oyuncu Serhat Özcan'ın eşi ise merak konusu oldu.

Serhat Özcan

Çukur dizisindeki Uluç Reis karakteri ile adından söz ettiren Serhat Özcan, 5 yıldır evlilik yolunda birlikteliğine devam ettiği Deniz İpek ile nikah masasına oturdu. Serhat Özcan'ın eşinin bir avukat olduğu öğrenildi. 

Serhat Özcan'ın nikah töreni

Çiftin, düğünü, Deniz İpek'in memleketi olan Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gerçekleşti. Sade bir törenle evlenen çiftin nikahını Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin kıydı. Törene, çok sayıda ünlü isim ve Serhat Özcan'ın erkek kardeşi Reha Özcan katıldı. 

Serhat Özcan ve eşi Deniz İpek

Kıyılan nikahın ardından basın mensuplarına konuşan çift, hayatlarını Ayvalık'ta sürdüreceklerini açıkladı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Cio 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler
    Cevapla
  • Misafir-x 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah mesut bahtiyar eylesin, sağlık, huzur, mutluluk versin
    Cevapla
  • seko 1 yıl önce Şikayet Et
    bizene
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Girip okuma o zaman kardeş... Sakın ''bizene'' yazmak için girdiğini söyleme :))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürüldüğü saldırının görüntüleri
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada