Survivor Adem Kılıççı'nın şiddet davası sonuçlandı! 3 yıl 9 ay hapis cezası...

Survivor All Star'da mücadelesine devam eden Milli boksör Adem Kılıççı'nın yıllardır devam eden şiddet davasında duruşma görüldü. Adem Kılıççı ve diğer 4 sanık için karar verildi. Kılıççı'nın beraatine, 3 kişinin davasının düşürülmesine, 1 kişi için ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Survivor Adem Kılıççı'nın şiddet davası sonuçlandı! 3 yıl 9 ay hapis cezası...
Survivor Adem Kılıççı'nın şiddet davası sonuçlandı! 3 yıl 9 ay hapis cezası...
GİRİŞ 11.06.2022 17:02 GÜNCELLEME 11.06.2022 17:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şimdilerde Survivor All Star programında yarışmacı olarak yer alan Milli boksör Adem Kılıççı'nın şiddet davası görüldü. Survivor Adem ve 3 arkadaşının yargılandığı duruşmada, hakim kararını verdi. 

3 yıl öncesinde yaşanan polisi darp etme olayı yargıya taşındı. Yıllardır devam eden davanın duruşması görüldü. Polise şiddet göstermek suçundan yargılanan Adem Kılıççı ve diğer 4 sanık için karar verildi. 

Adem Kılıççı

DOMİNİK'TE OLAN ADEM KILIÇÇI'NIN YERİNE AVUKATI KATILDI

Adem Kılıççı, şimdilerde Dominik Cumhuriyeti'nden çekimleri devam eden Survivor All Star'da mücadele ediyor. Mahkemeye ise, Kılıççı yerine, avukatı katılım sağladı. 

ADEM KILIÇÇI BERAAT ETTİ! 

Mahkemede, Adem Kılıççı'nın, polisin kafasında şişe kırdığı iddia edildi. Kılıççı, delil yetersizliğinden ötürü beraat etti. Öteki 3 sanık için ise dava düşürüldü, biri için ise silahla kasten yaralama suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası verildi. 

Milli boksör Adem Kılıççı

NE OLMUŞTU?

2019'da Adem Kılıççı ve arkadaşları Beşiktaş'ta bulunan bir gece kulübüne gitti. İddiaya göre, kulüpte, Kılıççı ve arkadaşları bir polisi darp (polisin kafasında şişe kırdığı iddiası) etti. Bunun üzerine olay güvenlik güçlerine intikal etti. 3 yıldan beri yasal süreç devam ediyordu. 

ADEM KILIÇÇI'NIN İFADELERİ

Daha önceki duruşmada hakim karşısına çıkan Adem Kılıççı, darp edilen polisi tanımadığını, olay yerinde tesadüfen bulunduğu ve kesinlikle kimseye vurmadığını söyledi. Kılıççı, şikayet edilenlerden birinin, öğrencisinin kuzeni olduğunu, sadece ortamı sakinleştirmeyi çalıştığını ifade etti.

Ayrıca, savunmasında, 20 yıl spor yaptığını, devletin polisine ve memuruna kesinlikle vuramayacağının altını çizerek, "Ülkeme faydalı bir insan olduğumu düşünüyorum. Sırf tanınan bir insan olduğumdan dolayı beni suçladılar. Sadece olay yerinde olduğum için sanık durumuna düştüm" dedi. 

Survivor Adem

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Leopar01 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun devreye girmiştir beraat etmiştir. Yoksa bunlar ünlü falan değil bunlar sonuçta haftalık maaş alan sporcular.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adem 1 Atakan 2, şimdi bunlar survivora çıkınca meşhur olunca bunların üzerine daha iyi kavga eden, dövüş sporu yapan başka vatan evlatları yok mu olmuş oluyor? Kendini korumak için ben devletimin kolluk kuvvetlerine el kaldırmam dersin ama kim inanır tabiki "Kadir İnanır"
    Cevapla
  • Tuğra 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adamlar ülkede parlatılıp ünlü oluyor rol model oluyor yazık ülkeme...
    Cevapla
  • sıla 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu yaa ne kadar parlattınız böylesi insanları edepli ne sporcular var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor