Serdar Ortaç sahnede yere yığıldı! O anlarda davulcusu ise çalmaya devam etti...

Serdar Ortaç, konser verirken, ansızın sahnede yere yığıldı. Endişe dolu anların yaşandığı konserde, dikkat çekici olaylar da yaşandı. Serdar Ortaç'a dansçısı ve sahne görevlisi yardımcı oldu. Diğer yandan, Ortaç'ın düşme anında, davulcusu başında davul çalmaya devam etti. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

GİRİŞ 15.06.2022 09:16 GÜNCELLEME 15.06.2022 09:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Serdar Ortaç, konser verdiği esnada, sahnede yere yığıldı. Sağlık sorunları yaşadığı bilinen ünlü şarkıcı, yaşadığı olayla sevenlerini oldukça endişelendirdi. Serdar Ortaç'ın, yere düşme anında, davulcunun da ısrarla davul çalmaya devam etmesi, şaşkınlık oluşturdu. 

Serdar Ortaç'ın yere yığıldığı o anlar

1994'ten beri müzik sektöründe yer alan ve şarkılarıyla adından söz ettiren Serdar Ortaç, şarkılarını seslendirmek için çıktığı sahnede, kendini yerde buldu. 52 yaşında olduğu bilinen müzisyen, korku dolu anlar yaşattı. 

Ortaç'ın sahneye çıkma anında da zorluk çektiği gözlemlendi. 

DAVUL ÇALMAYA DEVAM EDİLDİ!

Serdar Ortaç'ın düşme anında, davulcunun davulunu çalmaya devam etmesi bir hayli dikkat çekti. Davulcu, Serdar Ortaç ayağa kalkarken de show yapmayı sürdürdü. 

Serdar Ortaç ve davulcusu

KISA SÜREDE AYAĞA KALKTI!

Ansızın yere düşen Serdar Ortaç'ın yardımına sahnede yer alan dansçısı ve sahne görevlisi yetişti. Dengesini kaybetmesi nedeniyle yere yığılan Ortaç, kısa sürede ayağa kakmayı başardı. Kalktıktan sonra ise, şarkı söylemeye devam etti. 

Serdar Ortaç

BU SENE ALBÜM YAPMADI ÇÜNKÜ...

Serdar Ortaç, genellikle, yaza doğru çıkardığı albümle gündeme gelirdi. ancak 2022 yazı, gelenek bozuldu. Serdar Ortaç, albüm yapmayışının nedenini yorgun olmaya bağladı. ayrıca 15 Milyon TL ödediğine vurgu yaptı. Borçlarının belini büktüğünü söyledi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • AHMET KAYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Kaya'nın ahı böyle aheste aheste çıkıyor bundan...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! PKK'ya kötü haber