Aslı Bekiroğlu'nu işinden oldu! Artık Barış Akarsu'nun filminde oynamayacak

Barış Akarsu'nun filminde rol alacak Aslı Bekiroğlu, artık filmde yer almayacak. Barış Akarsu'nun ölümüne ilişkin konuşurken takındığı alaycı tavır sosyal medyada büyük tepki alınca, oyuncu Bekiroğlu filme veda etmek zorunda kaldı. İşte konuya ilişkin detaylar...

Aslı Bekiroğlu'nu işinden oldu! Artık Barış Akarsu'nun filminde oynamayacak
Aslı Bekiroğlu'nu işinden oldu! Artık Barış Akarsu'nun filminde oynamayacak
GİRİŞ 06.06.2022 11:28 GÜNCELLEME 06.06.2022 11:28
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Aslı Bekiroğlu, filminde başrol olacağı Barış Akarsu filmi hakkında yaptığı yorumları bir hayli dikkat çekti. Çok sayıda insanın tepkisine neden olan bir tavır sergileyen Aslı Bekiroğlu flaş bir kararla filme veda etti. 

Barış Akarsu'nun hayatını konu alan biyografi filminde Aslı Bekiroğlu da başrol olarak oyunculuk performansı sergileyecekti. Barış Akarsu'nun kız arkadaşı 'Zeynep' karakterini canlandıracak olan Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde gazetecilerin sorularını yanıtlarken söyledikleriyle ortalığı fena karıştırdı. 

Aslı Bekiroğlu

Halil Sezai'nin 'Yeterince dövemedim' dediği darp davasında son gelişme! 2 yıl 4 ay hapis cezası...Halil Sezai'nin 'Yeterince dövemedim' dediği darp davasında son gelişme! 2 yıl 4 ay hapis cezası...

"BAŞI SAĞ OLSUN NE DENİR"

Katıldığı stil ödülleri töreninde, basın mensuplarının sorularını cevaplarken, rol alacağı filmden de bahsetti. Filmde oynayacağı rolü açıklayan Bekiroğlu, kendisine yöneltilen "Barış beyin trajik bir ölümü oldu, ne söylemek istersiniz?" sorusuna alaycı bir tavırla yanıt verdi. Bekiroğlu, "Ne diyeyim hayatım, başı sağ olsun ne denir? Tövbe Ya Rabbim." şeklindeki ifadeleri gülerek söyledi. 

Barış Akarsu

BÜYÜK TEPKİ ALDI

Barış Akarsu'nun trajik ölümüne ilişkin, komedi tadında bir yorum yapan Aslı Bekiroğlu'nun bu söyledikleri kısa süre içinde sosyal medyada yayıldı. Sosyal medya kullanıcıları, Barış Akarsu'nun sevenleri ve ailesi tarafından büyük tepki gördü. 

Olay, bazı insanlar tarafından 'acıyla dalga geçme' olarak değerlendirildi. Çok sayıda kullanıcı, Barış Akarsu'ya saygısızlık olarak nitelendirdi. Diğer yandan da, bu birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından Aslı Bekiroğlu'nun kadrodan çıkarılması talep edildi. 

Oyuncu Aslı Bekiroğlu

Hande Erçel'den sert çıkış: Kadınlara yüklenmeyin!Hande Erçel'den sert çıkış: Kadınlara yüklenmeyin!

FİLME DEVAM ETMEYECEK! 

2 gündür gündemde olaya ilişkin tepkiler sonrasında filme ilişkin yeni kararlar alındı. Konuya ilişkin açıklama Aslı Bekiroğlu'nun kendisinden geldi. Bekiroğlu, yanlış anlaşıldığını ifade ederek projeden çekildiğini açıkladı. İşte o açıklama: 

 Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak Barış Akarsu'nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için spoiler verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafından yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğumdan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum.

Aslı Bekiroğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI MUTLU!

Aslı Bekiroğlu'nun ayrılık haberini alan kullanıcıların bir kısmı, bu habere oldukça mutlu oldu. Yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

"Sosyal medyanın gücü sayesinde başardık arkadaşlar."

"Aslı Bekiroğlu'nun Barış Akarsu filminden çıkarılması yerinde bir hareket olmuş. Bugün aldığım en güzel haber buydu."

"En doğru karar olmuş, şimdi rahat rahat izleyeceğim."

Barış Akarsu'nun cenazesi

BARIŞ AKARSU NASIL ÖLMÜŞTÜ?

Akademi Türkiye isimli şarkı yarışmasında birincilik elde ederek, ülke çapında kendini tanıtan Barış Akarsu, oyunculuk kariyerine de devam ediyordu. 2007'de Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir trafik kazası geçirdi. 5 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gördü. 4 Temmuz'da, henüz 28 yaşındayken hayatını kaybetti. 

Sezai Karakoç'un 'Z kuşağı' değerlendirmesi gün yüzüne çıktı! 'Z kuşağı diye bir şey yok'Sezai Karakoç'un 'Z kuşağı' değerlendirmesi gün yüzüne çıktı! "Z kuşağı diye bir şey yok"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Erğ 1 yıl önce Şikayet Et
    İnna lillahi ve İnna ileyhi racuun, her nefis ölümü tadacak,belki hanfendi bir şerden kurtuldu. Allah bu hanfendiye ve dizi ve filmlerde oynayan bayanların hepsine hidayet versin.
    Cevapla
  • Atam Abdulhamid 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bırakın bu ölü seviciliğini derdin para olduğu çok aşikar, kaç yıllık sanat hayatı olmuş rahmetlinin mesela ne gibi hizmetleri olmuş türk müziğine? boş işler.
    Cevapla
  • Deliiii 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncu vereceği cevabı tartacak ancak muhabirce suç yokmu kız eğlenceli bi ortamdan çıkmış lap diye o sorunun yerimi ölmüş birini başka ortamda sor kardeşim, kızı bu hale düşürüyosun
    Cevapla
  • Deliiii 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ailesi dışında hatırlayan,üzülen yoktur kıza durduk yere sorarsan kız ne yapsın rol yapıp hemen aglasın mı bu kadar gaddar olmayın,insan yıllar sonra anasına babasına ağlamıyor ne bekliyordun hiç tanımadığı kendi için hiç bir anlam ifade etmeyen birinin ardından rol mü yapaydı, Allah rahmet eylesin ancak hayat bu
    Cevapla
  • Sepet 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş beleş filmler dünyaya dönün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi