Kerem Bürsin ile Şafak Sezer ile arasında ipler gerildi! "Burası benim setim kardeşim"

Geçtiğimiz günlerde, yabancı oyuncuların sosyal hayatlarındaki mütevazi tavırlarına değinen Kerem Bürsin, Şafak Sezer ile karşı karşıya geldi. Bürsin'in yorumunu değerlendiren Şafak Sezer, "Kerem Bürsin'in daha çok ekmek yemesi lazım" sözleriyle tecrübesinin eksik olduğunu ima etti. İşte konuya ilişkin detaylar...

Kerem Bürsin ile Şafak Sezer ile arasında ipler gerildi! "Burası benim setim kardeşim"
Kerem Bürsin ile Şafak Sezer ile arasında ipler gerildi! "Burası benim setim kardeşim"
GİRİŞ 06.06.2022 09:26 GÜNCELLEME 06.06.2022 09:26
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türk oyuncularına göndermede bulunan ve mütevazi olmamalarından yakınan Kerem Bürsin, yabancı oyunculardan övgüyle bahsetmişti. Bu olayın üstüne ünlü oyuncu Şafak Sezer de, Bürsin'in sözlerinin altında kalmadı. 

28 Mayıs'ta, Beyoğlu Kültür Yolu etkinlikleri çerçevesinde bir söyleşiye katılan oyuncu Kerem Bürsin, Hollywood-Türk yapımları hakkındaki düşüncelerini aktardı. 

Kerem Bürsin

Alaycı tavrı, Aslı Bekiroğlu'nu işinden etti! Artık Barış Akarsu'nun filminde oynamayacakAlaycı tavrı, Aslı Bekiroğlu'nu işinden etti! Artık Barış Akarsu'nun filminde oynamayacak

TÜRK SETLERİ İLE AMERİKA SETLERİNİ KIYASLADI

Çok sayıda yabancı projede oyunculuk performansı sergileyen Bürsin, Ömür Sabuncuoğlu'nun moderatör olarak bulunduğu söyleşide, Türk setleri ile Amerika setlerini kıyasladı. Bürsin, Türk oyuncuların daha disiplinli ve çalışkan olduğunu ifade etti.

TÜRK OYUNCULAR KENDİLERİNİ BİR ŞEY SANIYOR

Bürsin, Türk oyuncuların kendilerini bir şey sandığını söyledi. Yabancı oyuncuların kendisini bir şey sanmadığını dile getirerek mütevazilik vurgusu yaptı. Ayrıca, Türk oyunculardan yakınarak, yabancı oyuncuları işaret etti ve "Yani 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim" diye bağırmıyorlar" dedi.

Kerem Bürsin'in katıldığı söyleşi

Halil Sezai'nin 'Yeterince dövemedim' dediği darp davasında son gelişme! 2 yıl 4 ay hapis cezası...Halil Sezai'nin 'Yeterince dövemedim' dediği darp davasında son gelişme! 2 yıl 4 ay hapis cezası...

ŞAFAK SEZER'DEN SERT TEPKİ! 

Yaklaşık 30 yıldır oyunculuk yapan Şafak Sezer, 60. Yıl Avrupa Marka Ödül Töreni'nde gazetecilere verdiği röportajda, Kerem Bürsin'in sözlerine sert tepki gösterdi. Sezer, "İçinde yatan da şımarmak yani. Çünkü bu meslek karşındaki insanın 'Sizi çok seviyorum' diyerek şımartmasıyla oluyor." ifadeleri ile dikkatleri üzerine çekti. 

"DÜNYAYA TAŞ ÇIKARTIRLAR"

Şafak Sezer, Türk oyunculara söylenilen sözlerden yakındı. Ardından şu ifadeleri kullandı:

...Türkiye’de öyle oyuncular, öyle kaliteli aktiristler var ki, dünyaya taş çıkartırlar.

Şafak Sezer

"DAHA ÇOK EKMEK YEMESİ LAZIM"

Oyuncu Sezer, Türk oyuncuların 19, 20 saat çalıştıklarından bahsetti. Kerem Bürsin'in İspanyol oyuncu  Antonio Banderas'ın yanında fotoğraf çektirmesine vurgu yaparak, tecrübe kazanması gerektiğine işaret etti. İşte Sezer'in o sözleri:

Antonio Banderas’ın yanında fotoğraf çektiren genç arkadaşın öyle kelimeleri kullanması için daha çok ekmek yemesi lazım.

Antonio Banderas

ANTONİO BANDERAS VE KEREM BÜRSİN ARASINDA NE OLMUŞTU?

Kerem Bürsin, İspanyol oyuncu Antonio Banderas ile bir araya gelmişti. Ardından böyle bir oyuncuyla bir arada olmanın önemli olduğunu dile getirmişti. Birlikte çektiği fotoğrafı paylaşmıştı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    ulen amerikalı diye bir millet yok zaten... modüler bir topluluk...millet denmez... ama TÜRK milleti öyle mi... Kendini bu kadar küçük görmek niye... tarihe damga vurmuş bir milletin neferiyiz...
    Cevapla
  • Avni 1 yıl önce Şikayet Et
    Yetti artik bu kiyaslamalar ya! Begenmiyorsaniz cikin gidin ülkeden!
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    Antonio Banderas militandir ve Ideologie si olan bir insandir..bu yüzden Hollywood dan dislandi...Bursinmidir nedir ,daha Yeni tuyleri cikiyor kendince laf salatasi yapmak istmis fakat sacmalamis cünkü yaninda durdugu insani zanimiyor daha....yaaa Mr Bursin...Safak sezer az bile söylemis....
    Cevapla
  • SİVASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    bu diziler aile hayatını bitirecek düzeye geldi bile,kimin eli kimin cebinde belli deyil.ve bu dizilerde oynayan sözde oyuncular,(tabi kendikerini sanatçı sananlar).önce ahlak ve inanç larını sorgulaması lazım.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Şafak Sezer sende inermisin çıkarmısın yarışmasında Boran Kaya'nın sayesinde bugünlere gelmiş, kendini sanatçı zanneden birisin. Seninde sanatçı olman için o kadar ekmek yemen lazım.
    Cevapla
  • mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam kendini komik sanıyor ama hiç komik değil, İnsanları zoraki bi şekilde küfür ve müstehcenlikle güldürmeye çalışıyor. Üstüne üstlük kendinide sanatçı sanıyor.Kerem bursin de, bana göre oyuncu değil. Bu tiplerin dizilerinide izlemem. Ama ne hikmetse bu tipler köşeyi dönüyor, Gerçek sanatçı ve oyuncular peş parasız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı