Lerzan Mutlu 4 yıl hapis cezasıyla yargılanıyor! Seren Serengil annesine edilen hakarete sessiz kalmadı

Seren Serengil'e ve annesi hakaret eden ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu için 4 yıl 1 aylık hapis cezası talep edildi. Hakaret davasında duruşma bugün görüldü. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Lerzan Mutlu 4 yıl hapis cezasıyla yargılanıyor! Seren Serengil annesine edilen hakarete sessiz kalmadı
Lerzan Mutlu 4 yıl hapis cezasıyla yargılanıyor! Seren Serengil annesine edilen hakarete sessiz kalmadı
GİRİŞ 03.06.2022 12:04 GÜNCELLEME 03.06.2022 12:04

 Ünlü sanatçı Lerzan Mutlu, hakaretten davasından yargılanıyor. Sunucu Seren Serengil'e ve annesine hakaret eden Lerzan Mutlu, 4 yıl 1 aya kadar hapis talebi ile yargılanıyor. 

Söylediği şarkılarla ülke çapında tanınan Lerzan Mutlu, 2020'de sosyal medya hesabı üzerinden Seren Serengil'e ve annesine hakaret içeren paylaşımlar yaptı. Bunun üzerine yürütülen soruşturma kapsamında Lerzan Mutlu, “zincirleme şekilde sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret” suçundan yargılandı. 

Lerzan Mutlu kimdir ve aslen nerelidir? Kanal D'nin sunucusu Lerzan Mutlu kaç yaşında? Hayatı... Lerzan Mutlu kimdir ve aslen nerelidir? Hayatı...

Lerzan Mutlu

4 YIL 1 AY HAPİS İSTENDİ

Hakaret suçundan yargılanan Lerzan Mutlu hakkında, 4 yıl 1 aylık hapis cezası talep edildiği öğrenildi. Aylardır beklene dava bugün gerçekleşti. 

Anadolu 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya sanık Lerzan Mutlu, müştekiler Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman katıldı. 

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Duruşmada, Lerzan Mutlu'nun, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Mutlu, konuya ilişkin, "Ben sosyal medya hesabımdan iddianamede bahsi geçen paylaşımları yaptım. Ancak bu paylaşımları müştekileri kastederek yapmadım. Üzerlerine alınmışlar, suçsuzum, beraatımı talep ederim" ifadelerini kullandı. 

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım hakkında konuşan Mutlu, yazısında Seren Serengil'i ve annesini kastetmediğini ve bir husumet beslemediğini bildirdi. 

Seren Serengil

ÖZÜR DİLESEYDİ ŞİKAYETİMDEN VAZGEÇERDİM

Seren Serengil ise, duruşma esnasında, Lerzan Mutlu'nun kendisine takıntılı olduğunu iddia ederek, husumet beslediğini ifade etti. Özür dileseydi şikayetinden vazgeçeceğini de ekledi. 

Ayrıca, Serengil, "Suça konu paylaşımları da beni ve annemi kastederek yapmıştır. Bana karşı tehdit ve şantajda bulunmaktadır. Kendisi özür dileseydi şikayetimden vazgeçecektim ancak inkar ettiği için şikayetçiyim. Sanığın cezalandırılmasını istiyorum" şeklinde konuştu. 

Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman

DAVA ERTELENDİ

Karşılıklı konuşmaların dinlenildiği duruşmanın ertelendiği öğrenildi. 

"CEZASINI ÇEKECEK"

Ertelenen duruşma sonrasında basın mensuplarına konuşan sunucu Serengil, Lerzan Mutlu'nun cezasını çekeceğini söyledi. "Bu kadının yıllardır bana karşı takıntısı var, benimle gündeme gelmek istiyor. Kurtulamıyorum. En sonunda mahkemeye başvurmak zorunda kaldım." diyen Serengil, annesine yöneltilen kelimelerin cezasız kalmayacağının altını çizdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu