Lerzan Mutlu kimdir ve aslen nerelidir? Kanal D'nin sunucusu Lerzan Mutlu kaç yaşında? Hayatı...

Ünlü ses sanatçısı ve 'Lerzanla Çok Mutlu' isimli program sunucusu Lerzan Mutlu şimdi yeniden ekranda seyirci ile buluşacak. Hayatı ve kariyeri merak edilen Lerzan Mutlu kimdir? Lerzan Mutlu aslen nereli ve kaç yaşında. İşte Lerzan Mutlu hakkında tüm merak edilenler...

Lerzan Mutlu kimdir ve aslen nerelidir? Kanal D'nin sunucusu Lerzan Mutlu kaç yaşında? Hayatı...
Lerzan Mutlu kimdir ve aslen nerelidir? Kanal D'nin sunucusu Lerzan Mutlu kaç yaşında? Hayatı...
GİRİŞ 19.11.2021 13:37 GÜNCELLEME 19.11.2021 16:33

Lerzan Mutlu 12 Şubat 1977'de İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi ev hanımı babası Avukattır. Ailesinin tek çocuğudur. 

İlköğrenimini Erenköy İlkokulu'nda başladı. Ardından Özel Kadıköy Kız Koleji’ndeki eğitiminden sonra Yıldız Koleji'nde mezun oldu. Okul dönemindeyken babası kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti. Lerzan Mutlu, Hayatına annesi ile birlikte devam etti. 

Lise öğreniminden ardından İsviçre'ye gitti ve orada bir üniversiteye başladı. 6 ay devam ettiği okulunu bırakan Lerzan Mutlu, ülkesine dönüş yaptı. 

Türkiye'ye döndükten sonra Konservatuvar okumaya karar verdi ve sınavlara hazırlanmaya başladı. Sınavda istediği başarıyı elde eden Lerzan Mutlu, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı. Bir süre burada eğitim gördü ancak tamamlamadı. 

Üniversiteyi bırakan Lerzan Mutlu, sektöre atıldı ve sahne almaya başladı. Kısa sıra içinde televizyonda da kendine yer buldu. 

İlk albümünü 2011'de Karabüyü ismi ile çıkardı. 3 sene geçtikten sonra ikinci albümü olan 'Yar Dediğin Arar'ı çıkardıktan sonra 2006'da 'Tam İsabet', 2009'da ise 'Zirve' isimli albümlere imza attı. Yaklaşık 15 şarkısına klip çekti. 

Ayrıca bir dönem 'Lerzan'la Çok Mutlu' isimli programın sunuculuğunu üstlendi.

Gelinim Mutfakta'ya bomba transfer! Gelinim Mutfakta yeni sunucusu ünlü şarkıcı oldu! Gelinim Mutfakta'ya bomba transfer! Gelinim Mutfakta yeni sunucusu ünlü şarkıcı oldu!

Şimdi ise Kanal D'de ekrana gelen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'nın geçtiğimiz hafta sunuculuğunu yaptı. Önümüzdeki hafta ise programın sunuculuğunu Ezgi Sertel yapacak.

Ezgi Sertel kimdir ve nerelidir? Fenomen programın yeni sunucusu Ezgi Sertel kaç yaşında? Ünlü eşi...Ezgi Sertel kimdir ve nerelidir? Fenomen programın yeni sunucusu Ezgi Sertel kaç yaşında? Ünlü eşi...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL