Halil Sezai'nin 'Yeterince dövemedim' dediği darp davasında son gelişme! 2 yıl 4 ay hapis cezası...

Geçtiğimiz günlerde komşusunu darp etmesiyle gündem olan Halil Sezai'nin davası devam ediyor. Halil Sezai, önce komşusunu darp etti, sonrasında ise yeterince iyi dövemediği için yakındı. Olayın ardından açılan davada Halil Sezai için 2 yıl 4 ay hapis cezası talep edildi. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Halil Sezai'nin 'Yeterince dövemedim' dediği darp davasında son gelişme! 2 yıl 4 ay hapis cezası...
Halil Sezai'nin 'Yeterince dövemedim' dediği darp davasında son gelişme! 2 yıl 4 ay hapis cezası...
GİRİŞ 02.06.2022 09:05 GÜNCELLEME 02.06.2022 09:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Söz yazarı ve besteci Halil Sezai, hakkında talep edilen hapis cezası, ülke gündemine oturdu. Komşusunu darp eden Sezai hakkında 2 yıl 4 ay hapis cezası istendi.

2020'de, Tuzla'da, kendisinden yaşça büyük komşusunu darp eden Halil Sezai 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezası almıştı. 42 gün cezaevinde kaldıktan sonra sahne aldığı bir mekanda (2021'de) konuyla ilgili alaycı bir tavır sergileyen müzisyen büyük tepkilere neden olmuştu.

Halil Sezai

Hande Erçel'den sert çıkış: Kadınlara yüklenmeyin!Hande Erçel'den sert çıkış: Kadınlara yüklenmeyin!

"KAFAM İYİ OLDUĞU İÇİN YETERİNCE DÖVEMEDİM"

Bir mekanda sahne alan Halil Sezai, darp ettiği komşusuna (Hüseyin Meriç) yönelik, pişmanlık duyacağına, yeterince iyi dövemediğinden yakındı. Kafası iyi olduğu için yeterince iyi dövemediğini ifade eden Sezai, 'Bir dahaki sefere' diyerek dalga geçti. İşte herkesin gözü önünde söylediği o sözler:

Kafam iyi olduğu için gerekli şekilde tam dövemedim. Bir dahaki sefere inşallah. Hak etti. G...n tekiydi gerçekten

Müzisyen Halil Sezai

Tuğçe Kazaz'ın şeriat çıkışı ortalığı fena karıştırdı! 'Şeytanca yaşamaya çalışan toplumuz'Tuğçe Kazaz'ın şeriat çıkışı ortalığı fena karıştırdı! "Şeytanca yaşamaya çalışan toplumuz"

YENİDEN DAVA AÇILDI

Bu sözlerin üzerine, konunun muhatabı Hüseyin Meriç, Sezai'den şikayetçi oldu. Olayın ardından soruşturmanın başlatıldığı olayda ünlü müzisyen, kimseye bir hakaret ya da tehditte bulunmadığını, sadece sohbet ettiğini belirtti. 

Halil Sezai dava

2 YIL 4 AY HAPİS CEZASI İSTENDİ

Savcılık tarafından devam eden soruşturmanın tamamlanması ile iddianame ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre, iddianamede Halil Sezai'nin Hüseyin Meriç’i hedef alarak küfür ve hakaret içerikli sözler sarf ettiği ifade edildi. 

Taraflar uzlaşamayınca, Halil Sezai hakkında, 'alenen hakaret' suçlamasıyla 2 yıl 4 ay hapis cezası hapis cezası talep edildi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen de..
    Cevapla
  • serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    ceza evine
    Cevapla
  • ENGİN DENİZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın işini yarım bırakmıcan
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    adam yaşlı utanmuyormusun böyle sey yazmaya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez