Hande Erçel'den duygu dolu anlar! "Onda annemi görüyorum"

Hande Erçel, katıldığı ödül töreninde yaptığı konuşmada, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Aynı zamanda kadınlarla ilgili yaptığı çıkış medya gündemine oturdu. Aldığı tören sonrası vefat eden annesine ve her zaman yanında olan ablasına değinen Hande Erçel'in sözleri ablasını Gamze Erçel'i gözyaşlarına boğdu. İşte detaylar...

Hande Erçel'den duygu dolu anlar! "Onda annemi görüyorum"
Hande Erçel'den duygu dolu anlar! "Onda annemi görüyorum"
GİRİŞ 03.06.2022 12:24 GÜNCELLEME 03.06.2022 12:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 10 yıldır oyunculuk hayatına devam eden Hande Erçel, duygusal anların yaşatan sözleri ile gündem oldu. Erçel'in ödül töreninde ifade ettikleri, ablası Gamze Erçel'i ağlattı.

Geçtiğimiz günlerde, Elle Stil Ödül Töreni'nde ödül almak için bulunan Hande Erçel, sahnede duygusal bir konuşma yaptı. Erçel, ödülünü aldıktan sonra, 2 sene önce vefat eden annesine ve yanından hiç eksik etmediği ablasına değindi.

2019'da annesini kaybeden ünlü oyuncu, 'Yılın kapak kızı' ödülünü aldığı törende, sözlerine ablasına teşekkür etmeyi eklemeyi ihmal etmedi. Ablasının stilinin gün geçtikçe annesine benzediğini ifade eden Hande Erçel'in sözleri Gamze Erçel'i gözyaşlarına boğdu. 

Elle Stil Ödül Töreni

"KADINLARA YÜKLENMEYİ BIRAKMALI"

Erçel, yaptığı konuşmada insanların neyi seviyorsa onu giyebilmesi gerektiğini savundu. Sonrasında ise, "Yani artık bunları geçelim diyorum. İnsanlar, kadınlara bu kadar yüklenmeyi bırakmalı" ifadelerini kullandı. 

"ABLAMDA ANNEMİ GÖRÜYORUM"

Hande Erçel, konuşmasında, "Ben ablama teşekkür etmek istiyorum. Çünkü o benim annemin stilini gün geçtikçe üzerine alıyor ve ben onda annemi görüyorum" ifadelerini kullandı. 

Hande Erçel'in ödül töreninde yaptığı konuşma

HANDE ERÇEL ABLASINI AĞLATTI

Sosyal medya fenomeni Gamze Erçel, kardeşinin yaptığı konuşmanın ardından duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan Gamze Erçel'n bu anları kameralardan kaçmadı.

"AĞLATTI BENİ SIPA"

Olayı ardından kendi fotoğrafını paylaşan Gamze Erçel, fotoğrafın altına da şu notu düştü:

Ağlattı beni sıpa... 

Gamze Erçel'in paylaşımı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Erdal Aydin 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay bee osmanli nesli ne hale gelmiş yazık bir zaman lar osmanli kadınına ifteharlar dizen batı alemi vardı geldiğimiz nokta
    Cevapla
  • Öğretmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Osmanlı nesli değil yalnız onların kim olduğunu ararsan bulursun
    Cevapla
  • türbedar 1 yıl önce Şikayet Et
    toplum içindeysen istediğin gibi giyinemez ve davranamazsın, sonra birisi çıkar senin görebileceğin şekilde don atlet gezer yada başka hareketler yapar ve dönüp SANANE ben istediğimi giyner istediğimi yaparım der,,, az biraz edepli olun bırakın bu entel dantel muhabbetlerini
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünkü çocuk..!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”