Aslı Bekiroğlu saygısızlıkta sınır tanımıyor! Barış Akarsu'dan sonra Deniz Can Aktaş'a...

En son Barış Akarsu'ya Merhaba filminin başrolünde oynamak için anlaşmaya varan ardından Barış Akarsu'ya saygısızlığından dolayı işinden olan Aslı Bekiroğlu yine yaptı yapacağını. Birçok insan tarafından hayatı ciddiye almadığı düşünülen Aslı Bekiroğlu bu kez de Bandırma Füze Kulübü'nden rol arkadaşı Deniz Can Aktaş'a yaptığı saygısızlıkla gündeme geldi. Detaylar haberimizde...

Aslı Bekiroğlu saygısızlıkta sınır tanımıyor! Barış Akarsu'dan sonra Deniz Can Aktaş'a...
Aslı Bekiroğlu saygısızlıkta sınır tanımıyor! Barış Akarsu'dan sonra Deniz Can Aktaş'a...
GİRİŞ 23.10.2022 17:25 GÜNCELLEME 23.10.2022 17:25
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

2013'ten beri oyunculuk kariyerine devam eden Aslı Bekiroğlu son günlerde başarısından ziyade, yaptığı şaşırtıcı hareketlerle gündem oluyor. Bekiroğlu'nun Bandırma Füze Kulübü filminin galasında başrolü paylaştığı Deniz Can Aktaş'a yaptıkları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

18. Ekim'de Ankara'da düzenlenen Bandırma Füze Kulübü filminin galası, ardından çok konuşulan görüntülere ev sahipliği yaptı. Filmin başrolünde bulunan Aslı Bekiroğlu, bir diğer başrol oyuncu olan Deniz Can Aktaş'a olan tavırları ile dikkatleri üzerine çekti.

Okan Bayülgen'den zehir zemberek sözler! 'Tiksindim ve sildim' dedi ve topa tuttuOkan Bayülgen'den zehir zemberek sözler! 'Tiksindim ve sildim' dedi ve topa tuttu

DENİZ CAN AKTAŞ'I DİNLEMEDİ

Aslı Bekiroğlu, Deniz Can Aktaş'ın filme ilişkin konuşma yaptığı esnada onu dinlemedi. Yan yana durmalarına rağmen, kameralar önünde konuşma yapan Aktaş'ın arkasından koyu bir sohbete daldı. Hem sohbet eden hem de konuşma esnasında kahkaha atmayı ihmal etmeyen Aslı Bekiroğlu, yaptığı bu hareketle tepkileri üstüne topladı.

Sosyal medyada gündem olan bu görüntülere "Bu Aslı Bekiroğlu mu? Nedir, nasıl iş buluyor? Ne kendine, ne işine ne de insanları saygısı var. Çok şaşılası!", "Hep böyle saygısız olaylarla mı var olacak", "Bir insan hiç mi değişmez, gelişmez ya" gibi yorumlar yapıldı.

Ebru Şallı'ya darp iddiası! 'Kocam' dedi ve Uğur Akkuş'tan şikayetçi olmadıEbru Şallı'ya darp iddiası! 'Kocam' dedi ve Uğur Akkuş'tan şikayetçi olmadı

BARIŞ AKARSU'YA YAPTIĞI SAYGISIZLIKTAN DOLAYI İŞİNDEN OLMUŞTU

Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde de Barış Akarsu'ya ve ailesine karşı tutumundan ötürü tepkilerin odağı olmuştu. Barış Akarsu'nun hayatının anlatıldığı filmde başrol oynamaya hazırlanırken, verdiği bir röportajda "Barış Bey'in trajik bir ölümü oldu. Ne söylemek istersiniz" sorusuna, "Ne diyeyim hayatım, başı sağ olsun, ne nedir. Tövbe Ya Rabbim" şeklinde cevap vermişti.

Bekiroğlu'nun takındığı bu tavır sonrasında sosyal medyada ki tepkiler çığ gibi büyümüştü. Ardından ise projeden çekilmek durumunda kalmıştı. 

Aslı Bekiroğlu'nu işinden oldu! Artık Barış Akarsu'nun filminde oynamayacakAslı Bekiroğlu'nu işinden oldu! Artık Barış Akarsu'nun filminde oynamayacak

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 16
  • HAKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    5yıl içinde kaybolacak tipler hadsizlik peşinde
    Cevapla
  • Yolcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlakı olmayan insanlara sanatçı diye davranırsanız toplum toplum olmaktan çıkar
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan kişileri sanatçı yerine koyarsanız böyle olur. TRT gibi bir kurumda yayınlanacak dizilerde oynayacak oyuncuların iyi seçilmesi gerekir.
    Cevapla
  • TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    yapımcılardan da benzer tepki varsa bitirsinler oyunculuk hayatını vesselam...
    Cevapla
  • Köyün Delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    ''Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da hanımefendi.'' repliği aklıma geldi sebepsizce.
    Cevapla
  • İşte öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Küstahlık da ciddi bir bilgi ve karakter gerektirir... Bu başka bir şey...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?