Ebru Şallı'ya darp iddiası! 'Kocam' diyerek Uğur Akkuş'tan şikayetçi olmadı

1995'ten günümüze sunuculuk yapmaya devam eden Ebru Şallı evliliğindeki kriz olaylarının ardından şiddet maruz kalma haberi ile gündem oldu. Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan fiziksel şiddet gördüğü iddiası tepkilere neden oldu. Ancak ünlü sunucunun eşinden şikayetçi olmadığı öne sürüldü. İşte konuya ilişkin detaylar...

Ebru Şallı'ya darp iddiası! 'Kocam' diyerek Uğur Akkuş'tan şikayetçi olmadı
Ebru Şallı'ya darp iddiası! 'Kocam' diyerek Uğur Akkuş'tan şikayetçi olmadı
GİRİŞ 23.10.2022 17:49 GÜNCELLEME 23.10.2022 17:49

Ünlü sunucu Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş'tan gördüğü şiddet iddiası ile gündeme geldi. Daha önce de eşinin hapis cezası aldığı iddia edilen Ebru Şallı evine gelen hacizlerden de dert yanmıştı. Şimdi ise araba darp edildiği öne sürülüyor.

Ebru Şallı

Birce Akalay'ın son hali yok artık dedirtti! Yeni tarzı...Birce Akalay'ın son hali yok artık dedirtti! Yeni tarzı...

2019'da Ebru Şallı, iş insanı Uğur Akkuş ile hayatını birleştirdikten kısa süre sonra çiftin arasında sıkıntılar yaşanmaya başladı. Çift, son günlerde boşanma haberleri ile de gündeme geldi. 

İddiaya göre, ünlü Emirgan'da seyir halinde olan arabanın içinde tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre içinde büyüdü ve Akkuş, eşi Ebru Şallı'ya şiddet uyguladı. Fiziksel şiddetin ardından vatandaşlar olaya müdahale etti. Olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri de geldi. Ancak ünlü sunucu, eşi Uğur Akkuş'tan 'Kocam' diyerek şikayetçi olmadı. 

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş

Okan Bayülgen'den zehir zemberek sözler! 'Tiksindim ve sildim' diyerek topa tuttuOkan Bayülgen'den zehir zemberek sözler! 'Tiksindim ve sildim' diyerek topa tuttu

HACİZLERDEN SIKILDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde TV8 ekranında yayınlanan 2. Sayfa programında eşiyle ilgili olan sorunlarına değinerek evine gelen hacizlerden artık sıkıldığını ifade etmişti. Ünlü sunucu, eşinden boşanmaya kararlı olduğunun da altını çizmişti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor