Rafadan Tayfa: Hayrimatör gişe rekoru kırdı! Milyonlar bu filmi izledi

TRT Çocuk’un sevilen kahramanlarının geçmişin ve geleceğin tam ortasında "dev" bir maceraya hazırlanmalarını konu alan TRT ortak yapımı Rafadan Tayfa: Hayrimatör, vizyondaki altıncı haftasında 2 milyon 302 bin kişi tarafından izlenerek gişe rekoru kırdı.

Rafadan Tayfa: Hayrimatör gişe rekoru kırdı! Milyonlar bu filmi izledi
Rafadan Tayfa: Hayrimatör gişe rekoru kırdı! Milyonlar bu filmi izledi
GİRİŞ 08.02.2024 15:23 GÜNCELLEME 08.02.2024 15:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT ortak yapımı Rafadan Tayfa: Hayrimatör filmi vizondaki altıncı haftasında gişedeki tüm filmleri geride bırakarak tekrar liderlik koltuğuna yerleşti. Toplam 2 milyon 302 bin kişi tarafından izlenen gişe rekoru kırdı.

Rafadan Tayfa’nın son macerasını aktaran TRT ortak yapımı Rafadan Tayfa: Hayrimatör filminin yönetmenliğini İsmail Fidan üstleniyor. Fidan, aynı zamanda filmin müziklerine de imza attı. Yapımın senaryosunu ise Arzu Yurtseven kaleme aldı.

Mahsun Kırmızıgül'e büyük hüsran! O film için resmen bir servet kaybettiMahsun Kırmızıgül'e büyük hüsran! O film için resmen bir servet kaybetti

YURTDIŞINDAN BÜYÜK İLGİ

Bu yıl vizyona giren on birinci TRT ortak yapımı animasyon film olan “Rafadan Tayfa: Hayrimatör”, Türkiye’de aktif olan tüm sinema salonlarında vizyona girerek döneminin lokasyon rekorunu da kırdı.

Film, ayrıca 28 Aralık’ta Avusturya, Belçika, Danimarka, Fransa, Almanya, Hollanda, İsviçre ve Birleşik Krallık’ta da 98 sinema salonunda vizyona girdi. Yurt dışındaki sinemaseverler tarafından büyük beğeni gören film, 5 Ocak’ta ise Azerbaycan’da vizyona girmişti.

HAYRİMATÖR'ÜN KONUSU

Uzaya çıkan en genç insan olarak oldukça popüler olan Hayri'nin "Yüzyılın İcadı" olarak tanıttığı ve mühendislik harikası olarak tasarladığı "Hayrimatör", Zobi'nin de desteğiyle çalıştırılır; ancak bu kez de kötüler devreye girecektir. İcadın kötülerin ele geçirmesi halinde, tüm dünya büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalacaktır. Hayri, Kamil, Akın, Sevim, Hale ve Mert'i bu kez hiç olmadığı kadar zorlu bir görev beklemektedir.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • konuk 2 ay önce Şikayet Et
    tebrikler başarılar dilerim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener açıklamalarda bulunuyor
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...