Mahsun Kırmızıgül büyük hüsrana uğradı! İzlenmeyen filmi için resmen bir servet kaybetti

Yıllarca oyunculuk yaptıktan sonra yönetmenliğe başlayan Mahsun Kırmızıgül son filmi le büyük bir zarar ile karşı karşıya kaldı. Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York'ta Beş Minare gibi filmlerin de direktörlüğünü yapan Mahsun Kırmızıgül Prestij Meselesi isimli son filmiyle 118 Milyon TL kaybetti.

Mahsun Kırmızıgül büyük hüsrana uğradı! İzlenmeyen filmi için resmen bir servet kaybetti
Mahsun Kırmızıgül büyük hüsrana uğradı! İzlenmeyen filmi için resmen bir servet kaybetti
GİRİŞ 12.02.2024 09:30 GÜNCELLEME 12.02.2024 09:30
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

1984'te şarkıcılık yapmaya başlayan, 1994'te ise oyunculuk performansı ile kariyerine yapımcı ve sinema filmi yönetmeni olarak devam eden Mahsun Kırmızıgül, sektörde istediğini bulamadı. Mahsun Kırmızıgül son filmi Prestij Meselesi ile büyük hüsrana uğradı. 

Oyuncu kadrosunda Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Nursel Köse, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Ali Sürmeli, Erkan Petekkaya, Defne Samyeli, Celil Nalçakan, Zafer Ergin ile Erdal Özyağcılar'ın başrolü paylaştığı Prestij Meselesi filmi 3 Şubat 2023'te vizyona girdi. Deprem dolayı 9 Şubat'ta vizyondan kaldırıldı.

Prestij Meselesi filmi, aradan aylar geçtikten sonra, 2 Haziran 2023'te yeniden vizyona giriş yaptı. 13 Temmuz'a dek izleyicisi ile buluştu. Toplamda 8 hafta boyunca beyazperdeye yansıyan film toplamda 100 Bin 206 kişi tarafından izlendi. Toplam hasılat ise 8 Milyon Lirayı (7 Milyon 984 Bin 897 TL) dahi bulmadı.

Daha önce Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York'ta Beş Minare ve daha nice filme imza atan; Prestij Meselesi filminin ise hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlenen Mahsun Kırmızıgül bu film için, önceden ev almak için biriktirdiği 120 Milyon TL harcamıştı. Yaklaşık 112 Milyon Lira kaybeden Mahsun Kırmızıgül büyük hayal kırıklığı yaşadı. 

MAHSUN KIRMIZIGÜL ZARARINI SAHNE ÇIKARAK KAPATMAK İSTİYOR

Prestij Meselesi filmi ile 112 Milyon TL kaybeden Mahsun Kırmızıgül, uğradığı zararı kapatmak için yeniden sahnelere döndü. Ekonomik olarak hüsrana uğrayan Kırmızıgül'ün bundan sonra daha sık sahnelere çıkacağı konuşuluyor. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 40
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Bölücü
    Cevapla
  • Volaca 2 ay önce Şikayet Et
    Şaşırmadım seyredilmeyen bır filmi daha yapmayı başarmış
    Cevapla
  • İbrahim Karaca 2 ay önce Şikayet Et
    Saçma sapan yorumlar çok üzücü Mahsun Kırmızıgül için maddiyat hiçbir zaman ön planda olmadı olsa o kadar sermayeyi riske atmaz Zaten gerçek bir sanatçı için para kazanmak en kolay iş aslanlar gibi sahneye de çıkar filimde yapar
    Cevapla
  • Ayhan Durmaz 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiye nın ekmeğini yiyip suyunu içeceksin Sonra Ülkene ihanet edeceksin Dinimizle alay edeceksin sonra kendinin ne olduğunu unutacaksın Rabbimin cezası seni bulur Bu başlangıç daha beter olursun Tez zamanda silinir yok olursun...
    Cevapla
  • Vatansever kürt... 2 ay önce Şikayet Et
    Çok izlenen filmlerinden sonra çok istenmeyen teröristi destekleyen laflar etti ve bitti bu mahsun...bunun konseri de ilgi görmez , filmleride izlenmez artık ,derdine yansın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1 Mayıs’ta polis tekmeleyen provokatör Basel’miş!
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı