Bir ayda 10 kilo veren oyuncu Can Yaman sırrını açıkladı! Zayıflama tüyolarını anlattı

Bir ay gibi kısa bir süre içinde 10 kilo veren Can Yaman, zayıflama sırrını açık açık anlattı. Diyet programı hakkında açıklama yapan Can Yaman, sosyal medyada da gündem oldu. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Bir ayda 10 kilo veren oyuncu Can Yaman sırrını açıkladı! Zayıflama tüyolarını anlattı
Bir ayda 10 kilo veren oyuncu Can Yaman sırrını açıkladı! Zayıflama tüyolarını anlattı
GİRİŞ 15.02.2024 15:48 GÜNCELLEME 15.02.2024 15:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Asıl mesleği avukatlık olan, yaklaşık 10 yıldan beri  oyunculuk kariyerine devam eden Can Yaman bir aylık bir süreç içinde 10 kilo vermesi ile gündem oldu. Dünyaca ünlü oyuncu zayıflama tüyolarını verdi.

2014'te Gönül İşleri dizisi ile ilk oyunculuk deneyimi yaşayan, son 3 yılda ise İtalya'da oyunculuk performansı sergilemeye devam eden Can Yaman zayıflama sırlarını ilk kez Instagram hesabı üzerinden açıkladı. 

Bir ay içinde 10 kilo veren Can Yaman, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak şu tüyoları verdi:

  • Günde 2 veya 3 kez egzersiz

  • Kesintisizi aralıklı oruç

  • Düşük kalorileri yiyecek tüketimi

Settar Tanrıöğen'den yeni haber var! Ziyaret yasağı konulduSettar Tanrıöğen'den yeni haber var! Ziyaret yasağı konuldu

İşte Can Yaman tarafından diyetine ilişkin yaptığı o açıklama: 

30 günde nasıl 10 kilo verdim? 

İlk hedef karakter için ideal kiloya ulaşmak ve sonrasında zihinsel yönlere odaklanmaktı. Çok zor bir dönemdi, bir ayda yaklaşık 10 kilo verdim, 94,5 kilodan 85 kiloya kadar düştüm.

Özellikle yoğun bir evre idi ve öyle, hayattan çok zevk aldım, günde 2 veya 3 kez egzersiz yapıp aralıklı oruç tutmak zorundaydım. 16-8 Kalorileri çok düşük tutarak.

Yine de endişelenecek bir şey yok. Yorgun olmama rağmen tamamen sağlıklıyım, gençleştim ama her şeyden önce çok memnunum.

Mahsun Kırmızıgül'e büyük hüsran! O film için resmen bir servet kaybettiMahsun Kırmızıgül'e büyük hüsran! O film için resmen bir servet kaybetti

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • bülent 2 ay önce Şikayet Et
    ben 12 günde sekiz kilo verdim,1 hafta diyet ve sporuma ara verdikten sonra ki bu mola haftasında 1 kilo geri almıştım tekrar spor ve diyetime başlayıp 20 günde 6 kilo daha verdim. ,o gün bugün 14 yıldır aynı kilodayım,kilo vermek dünyanın en basit şeyi ,önemli olan kilo verirken başka bir kiloyuda kazanmak,10 kg yağ yaktıysan yerine de 5 kilo kas koyarsan başarılı bir iş olur.
    Cevapla
  • Sevil 2 ay önce Şikayet Et
    12 günde 8 kg
    Cevapla
  • YILDIZ 2 ay önce Şikayet Et
    Nu formülü yazarmısınız lutfen
    Cevapla
  • Sena 2 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl olur ben o kadar uğraşıyorum yavaş veriyorum
    Cevapla
  • MUZTAVA 2 ay önce Şikayet Et
    Cok merak ediyorduk.!
    Cevapla
  • Hacı 2 ay önce Şikayet Et
    Barış OVACIKLIOĞLU Fitness Antrenörü 1 ayda 30 kg verdi adam sporcu istediği kiloyu verir de alır da normal kişiler ile bir değiller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!