Settar Tanrıöğen'den yeni haber var! Doktor son kararını açıkladı

Show TV'nin dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen geçirdiği beyin kanamasının ardından günlerdir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Ameliyat olduktan sonra yoğun bakıma alındığını bilinen oyuncu Settar Tanriöğen'in sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Settar Tanrıöğen'den yeni haber var! Doktor son kararını açıkladı
Settar Tanrıöğen'den yeni haber var! Doktor son kararını açıkladı
GİRİŞ 08.02.2024 15:59 GÜNCELLEME 08.02.2024 15:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 30 yıldan beri oyunculuk kariyerine devam eden, daha önce Bir Demet Tiyatro, Eşkıya ve İkinci Bahar gibi efsane olmuş yapımlarda rol alan 61 yaşındaki Settar Tanrıöğen'ın sağlık durumu ile ilgili yeni haber alındı. 

27 Ocak'ta beyin kanaması geçirerek acilen hastaneye kaldırılan Settar Tanrıöğen ameliyata alınmıştı. Sonrasında ikinci ameliyatı da geçiren oyuncu günlerdir yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Settar Tanrıöğen

Günümüzde Show TV ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nde oynayan Settar Tanrıöğen'in son durumu oldukça merak edildi. Bugüne dek durumunda değişiklik olmayan Tanrıöğen'den sevindiren haber bugün geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'tan alınan habere göre, oyuncu Settar Tanrıöğen durumunun iyiye gitmesi sonucunda normal odaya alındı. Ancak doktorlar, ünlü oyuncunun bu süreci daha izole geçirmesi gerekçesi ile ziyaret yasağı koydu. 

Mahsun Kırmızıgül'e büyük hüsran! O film için resmen bir servet kaybettiMahsun Kırmızıgül'e büyük hüsran! O film için resmen bir servet kaybetti

HASTANEDEN ÇIKMA TARİHİ BELLİ OLDU

Settar Tanrıöğen'in bir haftalık süreçte hastanede tedavisine devam edileceği, olumsuz bir gelişme yaşanmazsa sonrasında ise taburcu edileceği öğrenildi. 

KIZILCIK ŞERBETİ'NE DÖNECEK Mİ?

Settar Tanrıöğen'in kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin setine ne zaman döneceği yönünde ise henüz bilgi verilmedi. Geçtiğimiz günlerde, dizide Sönmez karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Aliye Uzunatağ, Kızılcık Şerbeti'nin senaryosunda değişiklik olduğunu söylemişti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Nedret 2 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Settar Beye.
    Cevapla
  • Saalih 2 ay önce Şikayet Et
    hastaneden çıkma tarihini ALLAH bilir. oynadığı filimdeki rolünü kınıyorum. insanların inançları ile dalga geçen tüm yapımları kınıyorum
    Cevapla
  • Avantür 2 ay önce Şikayet Et
    Kimin inancıyla alay edilmiş, hayatımızda yüzlerce bu rollere uyan tipler var. Allahı dilinden düşünmeyip her türlü kötülüğü yapan insanların yaşam tarzına müdahale eden yobazlar..
    Cevapla
  • Baran 2 ay önce Şikayet Et
    O zaman hastalanınca doktora falan gitme nasılsa tedavi görsende görmesende sonuç belli %50 ye %50 ne gerek var.Yani takdiri ilahi tedavi gereksiz oluyor olsanda olmasanda yarıya.Senin gibiler bu kafayla ancak mücadelesiz kader ne derse o mantığıyla yaşamalı.Kutsal inancınıza uygun yaşamak yerine köle olmayı tercih etmek nasıl bir mantık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak