Güldür Güldür'ün İbo'su o sırrı böyle açıkladı: Kimsenin vebalini almak istemem

Show TV ekranında seyirciyle buluşan Güldür Güldür Show'da İbo (İbrahim) karakterini canlandıran Rüştü Onur Atilla değişimi ile merak konusu olmuşken, gerçek aylar sonra ortaya çıktı. Rüştü Onur Atilla bir yıl boyunca sakladığı sırrını "Kimsenin vebalini almak istemem" sözleriyle açıkladı.

Güldür Güldür'ün İbo'su o sırrı böyle açıkladı: Kimsenin vebalini almak istemem
Güldür Güldür'ün İbo'su o sırrı böyle açıkladı: Kimsenin vebalini almak istemem
GİRİŞ 15.02.2024 14:05 GÜNCELLEME 15.02.2024 14:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kavak Yelleri dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan, Güldür Güldür Show'daki performans ile adından söz ettiren Rüştü Onur Atilla verdiği kilolarla gündemeydi. Oyuncu Atilla verdiği kilolara ilişkin gerçeği ilk kez aylar sonra anlattı. 

Show TV ekranında yayınlanan Güldür Güldür Show'da İbrahim (İbo) karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Rüştü Onur Atilla'nın başı kiloları ile dertteydi. Günden güne erimeye başlayan oyuncunun son aylarda 45 kilo birden verdiği öğrenildi.

AYLARCA GİZLEMİŞ

37 yaşındaki Rüştü Onur Atilla'nın zayıflama sırrı merak edilirken, konuyla ilgili açıklama bizzat kendisinden geldi. Fazla kilolarından kurtulmak isteyen oyuncu, geçen sene mide küçültme ameliyatı olduğunu itiraf etti. 

Daha önce beslenme düzenini değiştirerek spor yapmaya başladığını ifade eden oyuncu mide ameliyatı ile kilo verdiği bilgisini Instagram hesabı üzerinden duyurdu. Bugüne kadar saklamasının gerekçesini ise "Kimsenin vebalini almak istemem" ifadeleri ile sundu.

İşte Rüştü Onur Atilla'nın o açıklaması: 

365 gün, 45 kilo. 'Nasıl oldu' diye soranlar ve cevap vermediğim için kızanlar da oldu. Operasyon geçireli tam bir yıl oldu. Bunu derhal paylaşmayı doğru bulmadım. Kilo sorunu olanlar, zayıflamak isteyip de zayıflayamayanlar için bir umuda tutunmanın ne demek olduğunu iyi biliyorum. Fakat bu her ne kadar teknolojisi son noktada bir operasyon olsa da tanınmış birinden etkilenerek çabuk karar verilip girilecek bir operasyon olmamalı.  Hayati tehlikesi olduğunu biliyoruz. Kimsenin vebalini almak istemem. 

1 ayda 10 kilo veren oyuncu Can Yaman sırrını ilk kez açıkladı! Zayıflama tüyolarını böyle verdi1 ayda 10 kilo veren oyuncu Can Yaman sırrını ilk kez açıkladı! Zayıflama tüyolarını böyle verdi

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA KİMDİR?

Rüştü Onur Atilla 18 Mayıs 1986'da İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 37 yaşındadır. 2007'de Kavak Yelleri dizisi ile başladığı meslek hayatında Şen Yuva, Eyvah Eyvah ve Dedemin Fişi gibi yapımlarda rol alarak devam etti. 2012'de nikah masasına oturduğu Sinem Ayyıldız ile evlidir ve iki çocuk sahibidir. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Yaren 2 ay önce Şikayet Et
    Bu herif de hiç oyunculuk yok bildiğin odun Kemal'in oğlu kaç senedir eğitim veriyor boş.
    Cevapla
  • Elo 2 ay önce Şikayet Et
    Nasıl düşünceli bir insan maşallah.. çok doğru düşünmüş iyi tahlil etmiş durumu.
    Cevapla
  • Eyya 2 ay önce Şikayet Et
    sağlık önemli tabi ki ama senin sevilme sebebin en çok kilonun verdiği sevimlilikti ayrıca doğallık açısından kilolu oyunculara da ihtiyaç var sonuçta herkes zayıf değil kilo da hayatın bir parçası
    Cevapla
  • celal 2 ay önce Şikayet Et
    dombili hali daha iyiydi bence zayıflık yakışmamış.
    Cevapla
  • BİLALL 2 ay önce Şikayet Et
    tontiş sevimli ve sempatik tipler çok zayıflayınca sevimsiz bir halleri oluyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı