Survivor All Star'a yepyeni isimler getiriliyor! Acun Ilıcalı yine yaptı yapacağını...

Turabi Çamkıran'ın yaşadığı sağlık sorunlarını gerekçe göstererek Survivor All Star'a veda etmesinin ardından yepyeni isimlerin dahil edileceği Acun Ilıcalı tarafından ilan edildi.

Survivor All Star'a yepyeni isimler getiriliyor! Acun Ilıcalı yine yaptı yapacağını...
Survivor All Star'a yepyeni isimler getiriliyor! Acun Ilıcalı yine yaptı yapacağını...
GİRİŞ 08.02.2024 11:36 GÜNCELLEME 08.02.2024 11:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Survivor tarihinde toplamda 2 kez şampiyon olan Turabi Çamkıran'dan takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak bir haber geldi. Sakatlık geçiren Turabi Çamkıran'ın, sağlık problemlerinden ötürü programa devam edemeyeceği konseyde seyircilere bildirildi. Acun Ilıcalı'nın bu açıklamasının ardından sosyal medyanın gündemine oturan bir gelişme daha yaşandı.

Teşkilat’a Sadakatsiz’den ses getirecek transfer! Yeni rolüyle taşları yerinden oynatacakTeşkilat’a Sadakatsiz’den ses getirecek transfer! Yeni rolüyle taşları yerinden oynatacak

Turabi Çamkıran'ın yollarını ayırma kararı almasının ardından Survivor All Star yarışmasının kadrosuna 3 ismin birden getirileceği bilgisi Acun Ilıcalı tarafından izleyenlerle paylaşıldı.

Acun Ilıcalı'nın gerçekleştirdiği açıklamaya göre Survivor'ın eski yarışmacılarından Sema Aydemir, Hilmi Cem İntepe ile Avatar Atakan'ın transfer edildiğinin bilgisine ulaşıldı. Öte yandan Ilıcalı, Avatar Atakan ile Hilmi Cem İntepe'in kırmızı takımda yarışacağını sözlerine ekledi.

ACUN ILICALI, TURABİ ÇAMKIRAN'IN SON DURUMUNU AÇIKLADI!

Turabi'nin sağlık durumu ve akıbeti hakkında değerlendirmelerde bulunan Ilıcalı, "Survivor'da Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi." şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • hediye 2 ay önce Şikayet Et
    turabinin olmamasına çok üzüldüm ama hilmi geliyor
    Cevapla
  • Bozkurt 2 ay önce Şikayet Et
    2020'den beri izlemiyorum
    Cevapla
  • Ismi Lazim Degil 2 ay önce Şikayet Et
    kirmizi takima nagihanharicinde tüm alevi ve solculari toplamis adamlar kendilerinden olmayani barindirmiyor acunda bunun farkina varmiyormu ;AYRICA MASAK neden bu acuna dokunmuyor özelucaklar tv ler futbol kluüpleri falanfilan..
    Cevapla
  • adalet 2 ay önce Şikayet Et
    muhasebesini sen mi tutuyorsun adamın vergisini verdiği sürece size ne doğru yere yatırım para kazandırır ayrıca kimin alevi kimin solcu olduğunu sen nereden biliyon
    Cevapla
  • hesapsorucu 2 ay önce Şikayet Et
    baktı ki reytingler yerlerde ne yapsın garibim...artık bu yarışma bezdirdi..yayınlama hep aynı yüzler aynı tipler bıktırdın..
    Cevapla
  • misafir 60 2 ay önce Şikayet Et
    2 tane adam gibi adam geliyor izlemeyen biri olarak izlesem mi diye dusunuyorum artik acun da isini biliyor reyting ugruna
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...
Beyaz Saray, Netanyahu'ya bir kez daha Refah uyarısında bulundu: Kara saldırısına karşıyız