Teşkilat’a Sadakatsiz’den sürpriz transfer! Yeni rolüyle tüm bildiklerinizi unutturacak

Son olarak Bir Küçük Gün Işığı dizisinde oyunculuk performansı sergileyen Gizem Ünsal, Pazar akşamlarına damgasını vuran Teşkilat dizisiyle ekranlara bomba gibi dönüyor.

Teşkilat’a Sadakatsiz’den sürpriz transfer! Yeni rolüyle tüm bildiklerinizi unutturacak
Teşkilat’a Sadakatsiz’den sürpriz transfer! Yeni rolüyle tüm bildiklerinizi unutturacak
GİRİŞ 12.02.2024 20:13 GÜNCELLEME 12.02.2024 20:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

ATV’nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinde kameralar karşısına geçtikten sonra herhangi bir projede görünmeyen Gizem Ünsal yeni adresiyle adından söz ettirdi. Burada üstlendiği ‘Fulya’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Gizem Ünsal, şimdi de TRT1’in reyting rekortmeni projesi Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda yer alacak.

Survivor All Star'a yepyeni isimler getiriliyor! Acun Ilıcalı yine yaptı yapacağını...Survivor All Star'a yepyeni isimler getiriliyor! Acun Ilıcalı yine yaptı yapacağını...

İlk oyunculuk deneyimini yayınlandığı dönemin en fazla seyredilen yapımlarından biri olan Fazilet Hanım ve Kızları’yla elde eden Gizem Ünsal, Teşkilat dizisindeki rolüyle taşları yerinden oynatacak. Aynı zamanda ünlü oyuncu Sinem Ünsal’ın da kız kardeşi olan Gizem Ünsal, Teşkilat’ta ‘İlana’ karakteriyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak.

Gönül Dağı 126.bölüm fragmanında duygulandıran sahne! Seyredince çok iyi hissedeceksinizGönül Dağı 126.bölüm fragmanında duygulandıran sahne! Seyredince çok iyi hissedeceksiniz

Bilindiği üzere Ünsal, geçmiş dönemde sırasıyla Fazilet Hanım ve Kızları, Bize Müsaade, Yarım Kalan Aşklar, Sadakatsiz ve Bir Küçük Gün Işığı gibi dizilerde ekran önüne çıkmıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Abdurrahim Yuksel 2 ay önce Şikayet Et
    Peki okuma yazma bilmediği halde,ileri seviyede bilgisayar ve cep telefonu kullanabilen kambur karakterine ne demeli.Senaryoyu sanırım anasinifi seviyesine yazdiriyorlar.
    Cevapla
  • Melek 2 ay önce Şikayet Et
    Miti rezil ettiler artık 5 kişilik teşkilat mı olur kötüleri yakalayin da heyecan olsun her hafta bir kötünün nefesini kesin bu ne ya rezillik artık sevmiyorum Ömer olmazsa hiç bakmiycam
    Cevapla
  • Sâre 2 ay önce Şikayet Et
    Bende teşkilat dizisini takip edenlerden ama bu sezon MIT e yakışmayan gönül işleri herkes dizide birbirine aşık çok saçmaladılar dizinin ciddiyetini ağırlığını kaybettiler. Böyle giderse bence de seyredilmez
    Cevapla
  • Murat 2 ay önce Şikayet Et
    Teşkilat dizisi saçmalamaya başladı bu sezon çok kötü kaliteyi kaybetti
    Cevapla
  • Bırak yav 2 ay önce Şikayet Et
    Patlamayan bomba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor-Gaziantep FK! CANLI
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı