Kurtlar Vadisi Pusu’nun Abdülhey'i TRT1'in yeni dizisi Mehmed Fetihler Sultanı'na geliyor

İlk kez Kurtlar Vadisi diziyle keşfedilen, ‘Abdülhey Çoban’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Kenan Çoban, TRT1’in yepyeni dizisi Mehmed Fetihler Sultanı’yla sözleşme imzaladı.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Abdülhey'i TRT1'in yeni dizisi Mehmed Fetihler Sultanı'na geliyor
Kurtlar Vadisi Pusu’nun Abdülhey'i TRT1'in yeni dizisi Mehmed Fetihler Sultanı'na geliyor
GİRİŞ 13.02.2024 19:10 GÜNCELLEME 13.02.2024 19:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Oyunculuk hayatına ilk adımı 2003’de Kurtlar Vadisi dizisiyle atan ve sergilediği performansıyla geniş bir kitlenin beğenisini kazanan Kenan Çoban’ın yeni adresi netlik kazandı. Kurtlar Vadisi’nin yanı sıra aynı projenin Pusu, Terör, Irak ve Filistin gibi serilerinde de yer alan Kenan Çoban, TRT1’de yayın hayatına merhaba diyecek olan Mehmed Fetihler Sultanı’yla el sıkıştı.

Gönül Dağı dizisinde tehlike sinyalleri çalıyor! Her şey yolunda giderken bir anda...Gönül Dağı dizisinde tehlike sinyalleri çalıyor! Her şey yolunda giderken bir anda...

Son olarak TRT’nin dijital platformu Tabii’de yayınlanan Mahsusa Trablusgarp projesiyle kameralar karşısına geçen ve burada rol aldığı Ahmed eş-Şerif Senusi karakteriyle ilgi odağına oturan Kenan Çoban’ın Mehmed Fetihler Sultanı’yla ekranlara dönüyor.

Teşkilat’a Sadakatsiz’den ses getirecek transfer! Yeni rolüyle taşları yerinden oynatacakTeşkilat’a Sadakatsiz’den ses getirecek transfer! Yeni rolüyle taşları yerinden oynatacak

Oyunculuk kariyerinde Halil İbrahim Sofrası, Beyaz Karanfil, Bal Kaymak ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar gibi projelerde de ekran önüne çıkan Kenan Çoban, Mehmed Fetihler Sultanı’nda sürpriz bir karakterle izleyenleri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ulubatlı hasan
    Cevapla
  • sultan 2 ay önce Şikayet Et
    yakışır gelsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den