Gönül Dağı dizisinde tehlike sinyalleri çalıyor! Her şey yolunda giderken bir anda...

Ailelerin her hafta severek seyrettiği Gönül Dağı dizisinde bu hafta Alzheimer teşhisi konulan Dişçi Musa, yaşadığı unutkanlık sebebiyle tehlike dolu dakikalar yaşayacak.

GİRİŞ 09.02.2024 09:02 GÜNCELLEME 09.02.2024 09:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Uzun zamandır Alzheimer hastalığıyla mücadele eden ve unutkanlıkları yüzünden zaman zaman sorunlar yaşayan Dişçi Musa, Gönül Dağı'nın bu hafta ekrana gelecek bölümünde hayatının en tehlikeli anlarını yaşayacak. Anılarını, geçmişini unutan yaşlı adam, bu tehlikeyi atlatabilecek mi Gönül Dağı dizisinin 126.bölümünde izleyeceğiz.

OĞLU VE GELİNİNİ YANLIŞ ANLAYAN DÖNDÜ NE PLANLIYOR?

Oğlu ve gelininin çocuk sahibi olmasını çok isteyen ve onların yaptığı konuşmayı yanlış anlayan Döndü, tehlikeli bir plan yapar. Kenan ve Elif, annelerine sürpriz haberi verecek mi? Gönül Dağı’nın 126. bölümünde ekrana gelecek.

GEDELLİ SAKİNLERİ, HAYVAN HIRSIZLARININ PEŞİNDE…

Gedelli kasabası son günlerde yaşanan hayvan hırsızlık olaylarıyla sarsılmaktadır. Arkadaşlarının hayvanlarına bakan Ciritçi Abdullah’ın da başına gelince amcaoğulları bu olaya el atarlar. Hırsızlar yakalanabilecek mi, amcaoğulları bu konuda hangi projeleri geliştirecek yeni bölümde izleyeceğiz.

AMCAOĞULLARININ YENİ İCADI NASIL KARŞILANACAK?

Uzun süre sonra yeniden icad çalışmalarına başlayan Taner ve amcaoğullarının son projesi nasıl ses getirecek? Roket patlaması sonucu mucitlere dava açan ve tazminat isteyen Gedelli sakinleri,  onlara nasıl tepki gösterecek Gönül Dağı’nın 126. Bölümünde seyredeceğiz.

HAMDİ’Yİ BEKLEYEN TEHLİKE!

Reyhan’la evlendikten sonra ona ve ailesine sahip çıkan Hamdi, yeni bir tehlikeyle karşı karşıya… Reyhan’ın oğlunu okula yazdırmak isteyen Hamdi, bu konuda başarılı olabilecek mi? Başına gelecek tehlikelerden kurtulabilecek mi yeni bölümde izleyeceğiz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök  kaleme alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ilk bölümleri güzeldi. insanın yaşamını anlatıyorlar. sürekli eğlenceli yaşam dünyanın hiçbir yerinde olmaz. insanlar acısıyla tatlısıyla bir hayat yaşar. dizide yeri geldi güldük yeri geldi ağladık. gayette güzel rol oynuyorlar. diziyi eleştirenler önce kendi hayatlarını sorgulasın.
    Cevapla
  • dayı 2 ay önce Şikayet Et
    Artık dizi baymaya başladı. Şöyle ki biz amca oğullarının artık mutlak başarısını ve ilerleyişini görmek istiyoruz. Yani bir kısır döngünün içindeler bu insanları umutsuzluğa düşürüyor.
    Cevapla
  • Gönül Dağı 2 ay önce Şikayet Et
    Dört yıldır severek izlediğimiz dizi eski orjinalliğini maalesef kaybetti. Oyuncular bile eskisi gibi duyguyu bizlere aktaramıyor. Aynı şeyler tekrar etmeye başladı. Diziye acilen yeni yüzler, yeni hikayeler girmesi gerekiyor. Yoksa bu sezon son sezon olacak...
    Cevapla
  • IQ Level 2 ay önce Şikayet Et
    Dünyada dizileri gerçek hayat ile bağdaştıran tek ülke Türkiye'dir sanırım, yüce Rabbim aklı fikir versin.
    Cevapla
  • Kayserigurbet 2 ay önce Şikayet Et
    Şimdi eski bölümleri izliyoruz da ne güzelmiş. Yeni bölümler acı, üzüntü ve dramdan baydı izlenmiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit