TRT1'in yeni dizisi Kül Masalı'na Kuruluş Osman'ın Gökçe Hatun'u geliyor! Yeni adresi...

Kuruluş Osman dizisiyle geniş bir kesimin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Gizem Kala, TRT1'in ekran macerasına atılmaya hazırlanan Kül Masalı'yla el sıkıştı.

TRT1'in yeni dizisi Kül Masalı'na Kuruluş Osman'ın Gökçe Hatun'u geliyor! Yeni adresi...
TRT1'in yeni dizisi Kül Masalı'na Kuruluş Osman'ın Gökçe Hatun'u geliyor! Yeni adresi...
GİRİŞ 09.02.2024 14:29 GÜNCELLEME 09.02.2024 14:29

Son olarak geçtiğimiz aylarda yayın hayatı sona eren Hayatımın Neşesi dizisiyle kameralar karşısına geçen Gizem Kala, sürpriz projesiyle gümbür gümbür geliyor. Verdiği kısa bir aranın ardından yeniden ekranlarda boy göstermeye hazırlanan Gizem Kala, TRT1'de 15 Şubat tarihinde ekran serüvenine başlayacak Kül Masalı dizisiyle anlaşma sağladı.

Mehmed Fetihler Sultanı’na Kurtlar Vadisi Pusu’nun Abdülhey Çoban’ı geliyor! Yeni rolü…Mehmed Fetihler Sultanı’na Kurtlar Vadisi Pusu’nun Abdülhey Çoban’ı geliyor! Yeni rolü…

Kuruluş Osman'da rol aldığı Malhun Hatun'un yardımcısı Gökçe Hatun karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Gizem Kala'nın Kül Masalı dizisindeki yeni rolü belli oldu. Kala, Kül Masalı dizisinde rolünü üstlenmeye hazırlanıyor.

Bilindiği üzere Gizem Kala geçmiş dönemde Muhteşem Yüzyıl Kösem, Yasak Elma, Hakan Muhafız, Babil, Maraşlı, Gibi, Can Kırıkları, Hadi Be Oğlum, Deli Gönül, Ölene Kadar ve Görümce gibi yapımlarda da yer almıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü