Gönül Dağı 126.bölüm fragmanında duygulandıran sahne! Seyredince çok iyi hissedeceksiniz

TRT1'in vazgeçilmez dizisi Gönül Dağı 126.bölüm fragmanında ekran başındakilerin mutluluğuna mutluluk katacak bir gelişme yaşandı.

GİRİŞ 08.02.2024 10:35 GÜNCELLEME 08.02.2024 10:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Elif ve Kenan ikilisinin yıllardır hasretini çektikleri o şey nihayet gerçek olur ve Gönül Dağı 126.bölüm fragmanında kalpleri sıcacık edecek bir gelişme meydana gelir. ''Kenan duyduklarımız doğru değil mi? Tüm bunlar bir rüya değil...'' diyerek yaşadığı şaşkınlığı ifade eden Elif eşi benzeri olmayan duygular içerisine girer.

 TRT1’den Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu geliyor! Kuruluş Osman’ın Turgut Bey’i var TRT1’den Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu geliyor! Kuruluş Osman’ın Turgut Bey’i var

Hayallerine kavuşan ve engellerin üstesinden gelen Elif ve Kenan için artık bambaşka bir dönem başlıyor. Evlat sahibi olacaklarını öğrenir öğrenmez ağzı kulaklarına varan Elif ve Kenan müjdeli haberi aile fertleriyle paylaşır. Sevdikleri ise onların tarifsiz mutluluğuna ortak olur ve yüzlerde tatlı bir tatlı bir tebessüm bıraktıran dakikalar yaşanır.

Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kurtlar Vadisi Pusu'nun Muro'su geliyor! Farklı renk katacakBen Bu Cihana Sığmazam'a Kurtlar Vadisi Pusu'nun Muro'su geliyor! Farklı renk katacak

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir beğeniyle takip edilen, başarılı sahneleriyle reytinglerin zirvesine oturan Gönül Dağı 126.bölümüyle 10 Şubat Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Teşkilat’a Diriliş Ertuğrul’un unutulmazı Ali Burak Ceylan geliyor! Kötü adam Dani olacakTeşkilat’a Diriliş Ertuğrul’un unutulmazı Ali Burak Ceylan geliyor! Kötü adam Dani olacak

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Yaman 3 ay önce Şikayet Et
    Kim izliyo ya bunları
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 2 ay önce Şikayet Et
    Sen izlemeye bilirsin. Türk halkı izliyor. Ailecek izlenebilecek tek dizi diyebilirim.
    Cevapla
  • gönüldağı 2 ay önce Şikayet Et
    sende haklısın çarpık ilişki yok o yüzden sen izleme.
    Cevapla
  • AdAk59 3 ay önce Şikayet Et
    Dizi artık iyice sıkmaya başladı. Bıktık artık her bölüm kahramanların başlarına gelen kötü şeylerden.
    Cevapla
  • hesapsorucu 3 ay önce Şikayet Et
    ya kardeşim artık yeni senaryolar üretin ya.artık bırakın icat yapmayı heyacan katın gerilim katın izleyici hop oturup hop kalksın yerinden...senarist yapamıyorsan final yap diziyi.
    Cevapla
  • Mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    Yahu gözünü sevdiğim kardeşim, Allah'ın kerim kitabı dururken ne diye dizi ile zaman geçirirsin?
    Cevapla
  • tokat 3 ay önce Şikayet Et
    ha şöyle yaaa gına gelmişti her işte bir terslik çıkması biz moral bulalım diye izliyorduk nerde abuk sabuk işler var onları çıkartıyordunuz bakalım bu hafta izlemeye geri dönerim belki duruma göre
    Cevapla
  • bir vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    dizi senaryosu artık fasit daire oluşturdu kendi kendine. sürekli kendisini tekrar ediyor. keşke tadında bırakılsa idi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yıllar sonra müjdeli haber! Türkiye ekonomisinde peş peşe gelişmeler...
Kastamonu’da sulama kanalında başı kesilmiş ceset bulundu